GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Selous Kinga Lodge

10kamers/units
Tanzania | Dar es Salaam | Dar es Salaam Tanzaniaanse eigenaar/uitbater(s): Tatiana
61.85 m | Lat:S 7° 46' 25" Long: E 38° 14' 13" check-in: 12:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Selous Kinga Lodge is gelegen in het zuiden van Tanzania, niet gek ver weg van de kust en Dar es Salaam, meer bepaald grenzend aan het Selous Game Reserve. Het biedt een authentieke safari belevenis aan haar gasten aan en heeft als grote pluspunt dat het zowel safari's op land, in het water en te voet kan aanbieden. Een unieke manier om in contact te komen met de wilde dieren, maar ook met de prachtige natuur en een rijke vogelwereld. De lodge omvat 10 kamers, waarvan 8 cottages die in typische Afrikaanse stijl opgetrokken zijn en twee luxe permanente tenten die onder een grasdak werden geplaatst zodat ze extra koelte en schaduw bieden. Al moeten we er meteen bij zeggen dat de tenten toe zijn aan renovatie. De kamers waren prima en elke kamer heeft haar eigen terras en een badkamer met douche. Deze kunnen zowel met een Kingsize bed alsook met twee enkele bedden voorzien worden. De lodge beschikt over een zwembad (dat op het moment van ons bezoek wel dringend moest worden schoongemaakt) en een kleine souvenirwinkel. Internet is beschikbaar in het hoofdgebouw mits een kleine vergoeding. Er is tevens een bar en zeer gezellig restaurant dat open is naar de tuin en de rivier, dit zodat gasten kunnen genieten van het uitzicht terwijl een heerlijke maaltijd op ze wacht. De Tetvia Bar is opgetrokken in Swahili stijl. Vanuit Selous Kinga Lodge worden verschillende activiteiten georganiseerd, waaronder gamedrives, wandelsafari's, bootsafari's en tochten naar nabijgelegen dorpen. De lodge ligt op 240 km van Dar es Salaam en is zowel over de weg (zestal uur) als via de lucht bereikbaar. Een vlucht vanuit Dar es Salaam neemt ongeveer 40 minuten in beslag. De lodge is het ganse jaar geopend. Het lange droge seizoen loopt van juni tot oktober, terwijl het koeler is tussen juni en augustus. Er zijn twee regenseizoenen, tussen midden maart en het einde van mei en tussen november en begin december.
Opmerking: De prijs van de overnachting is op basis van Full Board (FB), waarbij alle maaltijden inbegrepen zijn.

Kinderen:

- Kinderen tot 3 jaar verblijven gratis op de kamer van twee volwassenen
- Kinderen 3 tot 12 jaar die de kamer met twee volwassenen delen aan 50%
- Kinderen 3 tot 12 jaar die een eigen kamer nemen aan 75%

Bijkomende activiteiten:

- Gamedrive (halve dag, tot 4u): 110 US$/per persoon
- Gamedrive (volle dag, tot 7u): 140 US$/per persoon
- Bootsafari: 30 US$/per persoon

Inbegrepen bij de gamedrives is de transfer van en naar Mtemere Airstrip, inkom en concessie fees, mineraalwater.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbod

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Tanzania te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen