GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Kimondo Camp

8kamers/units
Tanzania | Zuidelijke Serengeti | Karatu Tanzaniaanse eigenaar/uitbater(s): Asilia
1643 m | Lat:S 3° 3' 27" Long: E 34° 46' 2" check-in: 14:00 / check-out: 11:00
Reserveer
Kimondo is een exclusief mobiel kamp die de route volgt van de jaarlijkse migratie van duizenden gnoes. Een exotische mix van Noord-Afrikaanse invloeden en de romantiek van een vintage Oost-Afrikaanse safari. Met slechts acht ruime tenten wordt er in dit kamp meteen ook ingespeeld op persoonlijke service en individuele aandacht, maar ook dat tikkeltje avontuur, zonder daarbij het comfort van haar gasten uit het oog te verliezen. De tenten bij het Kimondo Kamp zijn zeer ruim en beschikken over een eigen badkamer met een typisch Afrikaanse 'bucket' douche, met warm en koud water en ook toilet. De maaltijden worden buiten genuttigd of in de ruime tent die voorzien is van een zithoek en restaurant. De tent kan helemaal open zodat de eenheid met de natuur nog eens extra wordt beklemtoond. De dichtst bijzijnde airstrip is die van Lamai (juli-november, 1u en 15 minuten) en Serengeti south (dec-maart, 25 minuten)

Kimondo in het noorden (juli-oktober)

Een gouden driehoek van grasland tussen de Mara rivier en de Keniaanse grens, zo wordt de Lamai Wedge regelmatig geprezen als één van de hoogtepunten van het ganse Serengeti ecosysteem. Een verzamelplaats voor runderen, die het veilig aan de overkant van de rivier hebben gemaakt. In de winter is het een regio rijk aan gnoes en antilopen, en natuurlijk de roofdieren die hen op de voet volgen. Het is hier dat Kimondo kamp wordt opgesteld van juli tot oktober. Het biedt ongeëvenaarde safaribelevenissen op slechts enkele minuten van het kamp. De Mara rivier, beroemd om dramatische taferelen als de kuddes proberen de verraderlijke kruising over te steken, is slechts een klein eindje rijden zodat u zowel het drama van de migratie en de stilte van de Serengeti kan ervaren.

Kimondo in het zuiden (december-maart)

Naarmate de dagen warmer worden trekken de kuddes naar het zuiden, en dat geldt ook voor Kimondo.

Opmerking: Enkel een voorschot van 20% bevestigt een reservatie. Minimum 60 dagen voor aankomst moet het resterende bedrag reflecteren op de rekening van Asilia Africa Limited. Valt een reservatie binnen de 60 dagen voor aankomst, dient het volledige bedrag binnen de 5 dagen voldaan te worden. Kimondo Camp is gesloten tussen april en juni, alsook de november maand.

Kinderen:

- Kinderen +6 jaar welkom.
- Kinderen 6 tot 15 jaar, kamer delend met twee volwassenen aan 60% van het standard tarief

Full Board (FB): Omvat de accommodatie, alle maaltijden, alle drankjes (uitgezonderd champagne, kelderwijnen, sterke drank), Camping Fees (60 US$/per 24u), wasserette

Fully inclusive (FI): Omvat de accommodatie, alle maaltijden, alle drankjes (uitgezonderd champagne, kelderwijnen, sterke drank), Camping Fees (60 US$/per 24u) wasserette, gamedrives, wandelsafari's, transfer van en naar de dichtst bijzijnde airstrip

Niet inbegrepen zijn de Park Entry Fees (60 US$/per persoon/24u), niet vernoemde transfers, vluchten, medische bijstand, luchthaventaksen, fooien en persoonlijke uitgave. Indien een Fully Inclusive pakket wordt geboekt kan er ook gekozen worden voor een eigen voertuig met ranger aan 300 US$/per dag, met een minimum van twee dagen. Het gebeurt dat de Ndutu vluchten moeten omgeleid worden door weersomstandigheden. Een additionele Park Fee kost kan dan mogelijk van toepassing zijn, ter plekke contant in US$ te betalen.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijParkeerplaats

In de kamers:

WasserijRookverbod

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Tanzania te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen