GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Dunia Camp

8kamers/units
Tanzania | Centrale Serengeti | Karatu Tanzaniaanse eigenaar/uitbater(s): Asilia
1650.55 m | Lat:S 2° 39' 33" Long: E 34° 54' 28" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Dunia is een klein en intiem, permanent, kamp dat perfect de balans weet te vinden tussen warme gastvrijheid en luxe. Aandacht voor detail is in evenwicht gehouden met een essentie van sierlijke eenvoud die in harmonie is met zijn rustige en exclusieve locatie. Dunia Camp biedt het hele jaar door uitstekende gamedrives aan in het zuidwestelijke deel, namelijk de Seronera vallei, in het hart van het wereldberoemde Serengeti Nationaal Park. Dit gebied staat bekend om zijn overvloed aan wild, vooral katachtigen laten zich hier maar al te graag zien. Deze locatie ligt ook in het midden van de buitengewone jaarlijkse migratie van honderdduizenden gnoes en zebra, die op de voet worden gezeten door leeuw, cheeta en hyena. De acht ruime tenten liggen iets hoger op de helling van de Nyareboro heuvel, en beschikken over een eigen badkamer en een veranda van waaruit een je een prachtig uitzicht hebt op de uitgestrekte grasvelden van de Serengeti. Dunia is een plaats van comfortabele eenvoud en moeiteloos charme. Het toegewijde personeel van dit kleine, intieme kamp, zet alles in het werk om de milieu-impact in dit gebied te minimaliseren en sinds 2009 bezit het kamp een koolstof neutraal certificaat. De rustige omgeving van Dunia Camp ligt dicht bij de adembenemend mooie Moru Kopjes, waar grote katten profiteren van de granieten rotsen, van waar ze een uitstekend overzicht hebben. Het gebied rond Moru Kopjes is ook uitstekend om neushoorns op te sporen, een van de weinige plaatsen in de Serengeti waar je de met uitsterven bedreigde zwarte neushoorn kan worden teruggevonden. De nabijgelegen Seronera rivier is ook gemakkelijk bereikbaar vanaf het kamp. Deze eeuwige waterbron onderhoudt grote kuddes antilopen. De dichtst bijzijnde airstrip is Seronera, 45 minuten, maar het kamp is ook bereikbaar via de weg. Onder de activiteiten behoren gamedrives en ballonsafari's.
Opmerking: Enkel een voorschot van 20% bevestigd een reservatie. Minimum 60 dagen voor aankomst moet het resterende bedrag reflecteren op de rekening van Asilia Africa Limited. Valt een reservatie binnen de 60 dagen voor aankomst, dient het volledige bedrag binnen de 5 dagen voldaan te worden.

Kinderen:

- Kinderen +6 jaar welkom.
- Kinderen 6 tot 15 jaar, kamer delend met twee volwassenen aan 60% van het standard tarief

Full Board (FB): Omvat de accommodatie, alle maaltijden, alle drankjes (uitgezonder champagne, kelderwijnen, sterke drank), Camping Fees (60 US$/per 24u), wasserette

Fully inclusive (FI): Omvat de accommodatie, alle maaltijden, alle drankjes (uitgezonder champagne, kelderwijnen, sterke drank), Camping Fees (60 US$/per 24u) wasserette, gamedrives, wandelsafari's, transfer van en naar de dichtst bijzijnde airstrip

Niet inbegrepen zijn de Park Entry Fees (60 US$/per persoon/24u), niet vernoemde transfers, vluchten, medische bijstand, luchthaventaksen, fooien en persoonlijke uitgave. Indien een Fully Inclusive pakket wordt geboekt kan er ook gekozen worden voor een eigen voertuig met ranger aan 300 US$/per dag, met een minimum van twee dagen.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardRolstoel vriendelijkParkeerplaats

In de kamers:

Rookverbod

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Tanzania te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen