GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Ndutu Safari Lodge

34kamers/units
Tanzania | Zuidoostelijke Serengeti | Karatu Tanzaniaanse eigenaar/uitbater(s): Irimina
1628.44 m | Lat:S 3° 1' 12" Long: E 34° 59' 49" check-in: 12:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Ndutu Safari Lodge is gelegen in de Ngorongoro Crater Conservancy Area, ook wel gekend als het zuidelijke Serengeti eco-systeem. De lodge is gelegen onder een luifel van gigantische acacia's met uitzicht op Lake Ndutu. De lodge is een uitstekende uitvalsbasis om de omliggende krater en Serengeti vlaktes te verkennen. Ndutu is ook een steevaste favoriet bij professionele natuurfotografen en filmmakers als gevolg van de overvloed aan wilde dieren in de directe omgeving. De lodge, welke reeds dateert uit 1985, heeft een informele, gezellige sfeer en omdat er geen hekken rond de lodge, kunnen er ook wilde dieren vrij rond bewegen. Gedurende de dag bestaat de mogelijkheid om een gamedrive te ondernemen in het reservaat (al dan niet met een van de twee rangers en voertuigen van de lodge). De avonden worden besteed rond een knapperend kampvuur of in de gezellige bar, waar de nachtelijke kleine gevlekte katachtige dieren je komen vergezellen. Het hoofdgebouw is zowat het centrale deel waar de meeste gasten vertoeven. Er is een gezellige bar met restaurant en de keuken staat garant voor een dagelijkse heerlijke maaltijd. Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van verse ingredienten. Ndutu Safari Lodge telt in totaal 34 cottages die vervaardigd zijn uit lokale steen en hout. Elke kamer heeft een eigen badkamer met douche en stroom wordt voorzien overdag door middel van zonnepanelen of een generator. De kamers zijn best sober te noemen, hoewel allemaal zeer proper, toch lijkt de infrastructuur een beetje verouderd. Wie hier genoegen mee kan nemen zal hier zeker genieten. Tijdens de avonden krijgen gasten een zaklantaarn en kaarsen voorzien. Elke cottage heeft een prachtig zicht over Lake Ndutu. Er zijn zowel kamers voor drie personen, alsook kamers voor families met twee kinderen. Gelimiteerd internet is beschikbaar. Onder de activiteiten behoren natuurwandelingen, safari's en begeleide wandelingen en observeren van vogels.
Opmerking: Enkel een niet terugbetaald voorschot van 40 US$/per persoon bevestigd een reservatie. Het finaal bedrag van de boeking moet minstens 60 dagen vooraf op de rekening van Ndutu reflecteren. Een toeslag van 16 US$ geldt voor het avondmaal op 25 en 31 december.

Kinderen:

- 0 - 5 jaar: verblijven gratis bij twee volwassenen op de kamer
- 6 12 jaar: indien ze de kamer delen met twee volwassenen

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijZwembadRolstoel vriendelijkInternet toegangFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodThee en koffie

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Tanzania te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen