GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Grumeti Migration Camp

20kamers/units
Tanzania | Westelijke Serengeti | Karatu Tanzaniaanse eigenaar/uitbater(s): Eco Lodge Africa Limited
1320.12 m | Lat:S 2° 8' 48" Long: E 34° 35' 25" check-in: 15:00 / check-out: 11:00
Reserveer
Grumeti Migration Camp stond tot voor kort nog gekend als Eco Lodge Africa, maar geef nu zelf toe dat de nieuwe naam meteen al doet wegdromen bij het idee dat je hier op een van de mooiste locaties bent terecht gekomen bij het wereldberoemd Serengeti Nationaal Park. Het is de plek bij uitstek om kennis te maken met de grootste migratie van wilde dieren op deze planeet. Grumeti is opgetrokken in typisch Afrikaanse stijl en van bij aankomst merk je meteen dat je hier op de juiste plek bent toegekomen. Vanop het grote terras heb je een prachtig uitzicht over de uitgestrekte savanne. Alle tenten staan ruim van elkaar zodat er gezorgd wordt voor de nodige privacy. In totaal zijn er 18 Deluxe tenten en twee familietenten. Ook zij hebben het uitzicht over de wijde omgeving en dieren kunnen hier vrij rond bewegen. Voor de veiligheid van de gasten worden deze elke avond na zonsondergang van en naar hun tenten begeleid. De maaltijden die dagelijks in het restaurant worden klaargemaakt zijn zeer gevarieerd en worden met zoveel mogelijk verse producten klaargemaakt. Grumeti Migration Camp ligt in een bufferzone tussen Serengeti Nationaal Park en het Grumeti Reserve. Net die locatie, ook dan nog op een heuvel, maakt dat je van hieruit een onvergetelijk en onmetelijk zicht hebt op de savanne. Wees niet verwonderd dat je tijdens het hoogseizoen van de migratie van duizenden hoefdieren je hier kan rekenen op het zien van gnoes (blauwe wildebeest), zebra, gazelle en tal van andere dieren. Die worden gevolgd door hongerige carnivoren zoals leeuw, luipaard, cheeta en hyena. De lodge is bereikbaar vanuit Arusha over land en de afstand bedraagt 355 km. De dichtst bijzijnde airstrip is Seronera en is onder andere bereikbaar met dagelijkse vluchten vanuit Aruscha. Voor zij die in contact willen blijven met de buitenwereld, er is mobiel ontvangst en gelimiteerd internet tegen betaling.
Opmerking: Enkel een niet terugbetaald voorschot van 25% bevestigd de reservatie. Het eindbedrag moet minimum 60 dagen voor aankomst op de rekening van Eco Lodge Africa reflecteren. Inclusief taksen, Bed Night Levy (15 US$), Development Levy (5 US$). Een supplement van 25 US$/per persoon/nacht is van toepassing op 24, 25, 26 en 31 december, 3, 4, 5, 6 april en 1 januari. Master Card en Visa welkom (+6% toeslag)

Kinderen:

- Kinderen +5 welkom
- 5-12: 50% van het single tarief indien ze de kamer delen met twee volwassenen

Full Board (FB): omvant de overnachting en alle maaltijden

Fully Inclusive (FI): omvat de overnachting in een Deluxe Tent en is per persoon/nacht met een minimum van 2 nachten. Inbegrepen zijn de transfers van en naar Seronera Airstrip. Volle dagsafari met picknick. In een voertuig van maximum 6 personen (internationaal gezelschap). Niet inbegrepen zijn drankjes, waserette, fooien en persoonlijke uitgave.

Extra activiteiten*

- Volle dag gamedrive nabij de Grumeti rivier (min.2 pers. 2 tot 3 uur): 40 US$/per persoon
- Night Drive (1 a 2 u, min. 2 pers.): 65 US$/per persoon
- Sundowner (min. 2 pers.): 65 US$/per persoon
- Begeleide natuurwandeling (2u min. 2 personen, +18 jaar): 40 US$/per persoon
- Serengeti Balloon Safari (exclusief Park Fees, min. 2 personen): 599 US$/per persoon

* Zijn best vooraf te boeken, indien niet is het op basis van beschikbaarheid. Activiteiten worden ondernomen indien de weersomstandigheden het toelaten. Indien de activiteit niet doorgaat wordt deze niet terugbetaald. Minimum 14 dagen vooraf reserveren is aan te raden.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijBibliotheekZwembadParkeerplaats

In de kamers:

WasserijRookverbod

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Tanzania te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen