GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Arumeru River Lodge

28kamers/units
Tanzania | Arusha | Arusha Tanzaniaanse eigenaar/uitbater(s): Maren en Torsten Donhoff
1172.07 m | Lat:S 3° 22' 54" Long: E 36° 50' 22" check-in: 17:00 / check-out: 11
Reserveer
Arumeru River Lodge is gelegen in een weelderige tropische tuin met een adembenemend uitzicht op Mount Kilimanjaro en Mount Meru. De lodge ligt op een grondstuk van 12 hectare, en omvat onder andere een prachtig aangelegde tropische tuin en natuurlijk struikgewas, vol met enorm grote bomen. Veel soorten vogels komen hier maar al te graag een bezoekje brengen.

De lodge bestaat uit een hoofdgebouw, dat is versierd met een centrale open haard, een comfortabele lounge en bar, een receptie met alle nodige communicatiemogelijkheden, een garderobe en een restaurant waar de beste gerechten worden geserveerd. Er is tevens een souvenirshop waar je terecht kan voor lokaal handwerk. Het restaurant heeft tevens een terras met uitzicht op de bergen. Het grote zwembad in de tuin is ook nog eens verwarmd op zonne-energie. Er zijn 21 ruime, comfortabele kamers met eigen badkamer en veranda. Allemaal liggen ze op de begane grond. De kamers zijn ruim en in typisch Afrikaanse stijl opgetrokken. Ze beschikken over een eigen badkamer met douche en draadloos internet wordt gratis aangeboden in alle kamers en openbare ruimtes. De lodge heeft ook nog eens 6 Junior Suites en een Family Suite, opgetrokken in de typische Zanzibari stijl, ideaal voor diegene die een wat ruimere kamer wensen of reizen met kinderen. Arumeru River Lodge werd gebouwd op een voormalige koffieplantage en ligt op slechts 700 meter ten zuiden van de belangrijkste Arusha-Moshi verbinding en op slechts 35 minuten rijden van Kilimanjaro International Airport en 25 minuten ver weg van Arusha. Persoonlijke en vriendelijke service is de basis van een goed verblijf, voeg daar nog eens een heerlijke keuken en mooie kamers aan toe en je hebt een perfecte cocktail voor een geslaagd verblijf.

Opmerking: Dagkamers beschikbaar tussen 12u en 18u, prijs op aanvraag. Op 24,25,26,31 december en 1 januari is een supplement van 20 US$/per persoon/nacht van toepassing.

Kinderen:

- 0 tot 3 jaar: Gratis bij twee volwassenen op de kamer
- 3-12 jaar: 60% van het volwassenen tarief als ze de kamer delen met twee volwassenen

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodThee en koffie

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandStadBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Tanzania te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen