GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Selous Wilderness Camp

14kamers/units
Tanzania | Dar es Salaam | Dar es Salaam Tanzaniaanse eigenaar/uitbater(s): Moivaro
66.64 m | Lat:S 7° 45' 39" Long: E 38° 13' 44" check-in: 12:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Selous Wilderness Camp is gelegen in noordelijke, en vooral populaire deel van Selous Game Reserve, aan de oevers van de machtige Rufiji rivier. Zo dicht bij de rivier biedt dit een geweldige kans om de vele dieren te observeren terwijl ze hun dorst komen lessen. Het kamp telt 7 suite safaritenten, 1 familie tent, 2 Honeymoon tenten, 2 tenten met twee aparte en tw tenten met dubbel bed. Alle tenten zijn ruim en beschermd door makuti daken, die zorgen voor de nodige koelte en schaduw. Gasten zullen aangenaam verrast zin door de verscheidenheid in textuur en inrichting, maar ook door het comfort. Alle tenten zijn traditioneel ingericht met ventilatoren en een badkamer met bad en een buitendouche in een beschutte natuurlijke omgeving. Selous ligt op 183 km ten zuiden van Dar es Salaam en is zowel via land als per vliegtuig bereikbaar.
Opmerking: Voor 24, 25 en 31/12 is een supplement van 25 US$/per persoon van toepassing. In de prijs van de accommodaties zit tevens de Tourism Development Levy (1.5 US$/per persoon/nacht).

Niet inbegrepen:
- Park Entry Fee: 80 US$/per persoon (24u)
- Wie invliegt, Landing Fee: 5 US$/per persoon

Bijkomende activiteiten in Full Board (FB):

- Halve dag ganedrive: 40 US$/per persoon
- Volle dag gamedrive: 80 US$/per persoon
- Bootsafari (halve dag): 30 US$/per persoon
- Wandelsafari (halve dag): 25 US$/per persoon

FI (Fully inclusieve):

Omvat twee activiteiten per dag, gaande van wandelsafari, bootsafari, halve dag of volle dag gamedrive. Alle maaltijden, alsook 'High Tea' zijn inbrengen. Indien gewenst kan je ook een lunchbox bekomen (vooraf bespreken). Lunchbox voor bij het vertrek is extra aan 15 US$

Kinderen:

Kinderen +6 welkom. op de kamer bij twee volwassenen, tot 12 jaar aan 50% als ze de kamer delen met twee volwassenen.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijBibliotheekZwembadFaxCopy

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbod

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Tanzania te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen