GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Whistling Thorn Camp

6kamers/units
Tanzania | Manyara | Karatu Tanzaniaanse eigenaar/uitbater(s): Moivaro
1019.95 m | Lat:S 3° 40' 30" Long: E 36° 0' 14" check-in: 12:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Whistling Thorn Camp is gelegen in een zeer begroeid gebied van acacia struiken en bomen, vrijwel direct naast de zogenaamde Kwakuchinja Wildlife Corridor Deze wordt gebruikt door de dieren die zich vanuit Tarangire Nationaal Park naar Lake Manyara begeven, op zoek naar water en vers gras. Tijdens de jaarlijkse migratie van zebra's, gnoes en olifanten ben je directe getuige vanaf de veranda van je tent. Het is een zeer klein kamp dat gerund wordt door de mensen van de lokale Maasai dorpen, wat op zich reeds een bijzondere safari ervaring oplevert. Whistling Thorn Camp is geschikt voor maximaal twaalf gasten in zes ruime tenten onder permanente grasdaken, beter gekend als ramadas. Elke tent heeft een eigen badkamer met een toilet en een douche met warm water. Vanaf de schaduwrijke veranda, kan je dieren zoals giraf, zebra en olifant zien grazen, en af ​​en toe een Maasai krijger op weg naar zijn woonst. Het lokale restaurant heeft een mooi uitzicht over de Kwakuchinja Wild Corridor. Na de middag is er telkens ook gratis koffie en thee. Het Tarangire Nationaal Park ligt op 5 km (10 minuten) rijden van het kamp. Onder de dagelijkse activiteiten behoren onder andere wandelen, nachtelijke gamedrives in het Tarangire Nationaal Park en een bezoek aan een typisch dorp van de Maasai. Met uw overnachting in Whistling Thorn Camp draagt u ook meteen uw steentje bij in de ondersteuning van de lokale gemeenschap.
Opmerking: Tussen 20/12 en 5/1 is een supplement van 25 US$/per persoon van toepassing. In de prijs van de accommodaties zit tevens de Tourism Development Levy (1.5 US$/per persoon/nacht).

Bijkomende activiteiten:

- Culturele uitstap naar de lokale Masaai (2u): 10 US$/per persoon
- Begeleide wandeling door en Masaai aan de rand van het Tarangire Nat. Park (2u):0 10 US$/per persoon
- Nachtelijke gamedrive met eigen voertuig: 15 US$/per persoon

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haard

In de kamers:

Rookverbod

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Tanzania te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen