GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Crater Forest Tented Camp

15kamers/units
Tanzania | Arusha | Karatu Tanzaniaanse eigenaar/uitbater(s): Moivaro
1762.56 m | Lat:S 3° 18' 10" Long: E 35° 33' 30" check-in: 12:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Crater Forest is een kleinschalig tentenkamp op een hoogland koffieplantage (op net geen 1.800 m) en direct grenzend aan de Ngorongoro Crater Conservation Area. Het kamp is een 10 kilometer rijden van de hoofdweg naar Karatu en de beroemde Ngorongoro Crater. Het mag gezegd worden, het uitzicht hier in dit weelderige, tropische woud over de omliggende heuvels en koffieplantages is werkelijk zeer uniek. Crater Forest Tented Camp gaat eco-vriendelijke te werk, met slechts 15 ruime tenten, met eigen badkamer met een warme douche en toilet. Er is zelfs een Afrikaanse stijl open haard in elke kamer om 's avonds warm te houden tijdens de koudere nachten. De kamers zijn allemaal opgesteld op sterk verhoogde platformen en bieden een prachtig uitzicht over Ngorongoro Forest. Vanaf uw veranda kunt u genieten van romantische zonsondergangen of zelfs wilde dieren, zoals olifant, observeren terwijl ze zwerven door het dichte woud. Heel af en toe hoor je ook hyena of zelf een leeuw brullen. In de ochtend wordt je wakker met de geluiden van het bos. Het eigen restaurant van Crater Forest omvat ook een bar waar een uitstekende mix van Afrikaanse en internationale gerechten worden gecombineerd met een heerlijk drankje. Er wordt tevens zoveel mogelijk gewerkt met lokaal gekweekte groenten en fruit. Er is een dagelijks wisselend 4 gangen menu. Verder kan u in de ruime leefruimte genieten van uw koffie, thee en digestieve. Onder de activiteiten behoren boswandelingen in de vroege ochtend en een tour op de koffieplantage, alsook wandelingen naar Ngorongoro Gate en terug.
Opmerking: Tussen 20/12 en 5/1 is een supplement van 25 US$/per persoon van toepassing. In de prijs van de accommodaties zit tevens de Tourism Development Levy (1.5 US$/per persoon/nacht).

Bijkomende activiteiten:

- Forest of koffieplantage tour (2u): 10 US$/per persoon
- Wandeling van het kamp naar de Ngorongoro Gate: 10 US$/per persoon

Kinderen:

Kinderen 0 tot 3 jaar gratis op de kamer bij twee volwassenen. 4 tot 12 jaar aan 50% als ze de kamer delen met twee volwassenen. Kinderen met een eigen kamer, volwassene tarief voor de eerste persoon, 50% voor de tweede persoon op de kamer.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardParkeerplaats

In de kamers:

Open haardRookverbod

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Tanzania te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen