GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Migunga Tented Camp

21kamers/units
Tanzania | Arusha | Karatu Tanzaniaanse eigenaar/uitbater(s): Moivaro
962.03 m | Lat:S 3° 24' 31" Long: E 35° 49' 40" check-in: 12:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Migunga Tented Camp is gelegen in het noordwestelijke deel van Lake Manyara. Het kamp is ideaal gelegen in de schaduw van een acacia bos, op slechts 5 minuten van de ingang van het Lake Manyara Nationaal Park. Dit is de ideale uitvalsbasis om de prachtige omgeving van het meer te ontdekken, of om wat cultureel op te snuiven in het kleurrijke stadje Mto Wa Mbu. Het kamp bestaat uit 21 permanente, zeer ruime, tenten op verhoogde platformen, allemaal met een eigen badkamer en een eigen veranda met uitzicht op het weelderige bos. Alle tenten zijn discreet geplaatst rond een centrale open plek, met veel schaduw en privacy, maar toch slechts een korte wandeling naar het restaurant en de bar. In Migunga word je wakker naar het geluid van het bos, met een stralende zon tussen de hoge bomen. In de middag kunt u genieten van een mountainbike tocht in de achtertuin van Lake Manyara of genieten van de aanwezigheid van de meerkatten in het kamp. Het charmante hoofdgebouw is helemaal opgetrokken in hout en riet, voorzien van een restaurant, bar en leeshoek. Dagelijks is er een wisselende 4-gangen menu. Onder de activiteiten, onder andere mountainbike verhuur, wandelsafari met 'sundowners' (drankje) bij Lake Manyara. begeleide rondleiding in Mto Wa Mbu, vroege ochtend boswandelingen en het observeren van de rijke vogelwereld.
Opmerking: Tussen 20/12 en 5/1 is een supplement van 25 US$/per persoon van toepassing. In de prijs van de accommodaties zit tevens de Tourism Development Levy (1.5 US$/per persoon/nacht).

Bijkomende activiteiten:

- Sunset trip naar de oevers van Lake Manyara: 20 US$/per persoon (inclusief snacks en drankjes)
- Begeleide mountainbike trip Lake Manyaro of Mto Wa Mbu (2.5u): 15 US$/per persoon
- Begeleid vogels observeren (1.5u): 10 US$/per persoon
- Culturele tour van Mto Wa Mbu: 20 US$/per persoon

Kinderen:

Kinderen 0 tot 3 jaar gratis op de kamer bij twee volwassenen. 4 tot 12 jaar aan 50% als ze de kamer delen met twee volwassenen. Kinderen met een eigen kamer, volwassene tarief voor de eerste persoon, 50% voor de tweede persoon op de kamer.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardParkeerplaats

In de kamers:

Rookverbod

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Tanzania te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen