GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Robanda Safari Camp

7kamers/units
Tanzania | Westelijke Serengeti | Karatu Tanzaniaanse eigenaar/uitbater(s): Moivaro
1367.78 m | Lat:S 2° 9' 7" Long: E 34° 39' 29" check-in: 12:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Robanda ligt op een toplocatie en biedt een onvergetelijke safari ervaring. De positie werd zorgvuldig gekozen om midden in het pad van de jaarlijkse grootste migratie op aarde van wilde dieren te zitten. Duizenden gnoes en zebra's maken die tocht en worden daarbij achterna gezeten door hongerige carnivoren. Maar ook buiten de periode dat dit schouwspel plaats vindt, zijn er nog steeds grote kuddes gnoe, zebra, olifant en giraf waar te nemen. Andere diersoorten die ook best vaak gezien worden zijn onder andere leeuw, hyena, gazelle en buffel. Het kamp ligt net aan de rand met het wereldberoemde Serengeti Nationaal Park. Robanda Safari Camp biedt u de unieke kans om deel te nemen aan gamedrives en wandelsafari's. Het is een klein en intiem kamp met slechts 7 tenten, en dat maakt dat een zeer persoonlijke en vriendelijke service garant staan. De tenten zijn zeer ruim, met een tweepersoonsbed of twee aparte bedden en annex badkamer. Elke tent heeft een eigen veranda met een indrukwekkend uitzicht over de Serengeti vlaktes. Het is een permanent kamp en elke tent heeft een eigen badkamer met een zogenaamde 'bucket' douche en een toilet. Het restaurant, met uitkijktoren, biedt een verfijnde keuken en drankjes aan. Er is ook een uitkijktoren die je de gelegenheid geeft hoog uit te kijken over de Serengeti. Er is een dagelijks wisselend 4 gangen menu en gratis koffie en thee in de namiddag, met een dagelijks kampvuur onder de sterren. Door middel van tewerkstelling wordt de lokale bevolking ondersteund en wordt er ook geld geschonken aan sociale projecten. Onder de activiteiten behoren gamedrives in het donker, wandelsafari's onder begeleiding van een ervaren ranger, zowel 's ochtends als in de late namiddag. Verder kan je ook een bezoek brengen aan een lokaal Masaai dorp om zo meer te weten te komen over hun leefgewoonten of trek je mee op een ballonvlucht.
Opmerking: Tussen 20/12 en 5/1 is een supplement van 25 US$/per persoon van toepassing. In de prijs van de accommodaties zit tevens de Tourism Development Levy (1.5 US$/per persoon/nacht).

Bijkomende activiteiten:

- Bush Diner of lunch: 15 US$ supplement (voor 10u te bestellen)
- Night Gamedrive* (met voertuig en ranger, mits beschikbaarheid): 40 US$/per persoon
- Walking Safari* (2u aan de rand van de Serengeti, begeleid door een ranger): 20 US$/per persoon

* mits beschikbaarheid, zeker vooraf te reserveren

Kinderen:

Kinderen 0 tot 3 jaar gratis op de kamer bij twee volwassenen. 4 tot 12 jaar aan 50% als ze de kamer delen met twee volwassenen. Kinderen met een eigen kamer, volwassene tarief voor de eerste persoon, 50% voor de tweede persoon op de kamer.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardParkeerplaats

In de kamers:

Rookverbod

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Tanzania te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen