GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

KIA Lodge

40kamers/units
Tanzania | Arusha | Arusha Tanzaniaanse eigenaar/uitbater(s): Moivaro
894.34 m | Lat:S 3° 25' 17" Long: E 37° 4' 38" check-in: 12:00 / check-out: 10:00
Reserveer
KIA Lodge, of beter Kilimanjaro International Airport lodge. Deze lodge ligt in de onmiddellijke nabijheid van de internationale luchthaven, gelegen op een afgelegen heuvel in het hart van het prachtige savanne landschap dat zo typisch is voor Oost-Afrika. Gasten kunnen de uitgestrekte uitzichten van de Afrikaanse vlaktes, en natuurlijk de beroemde Mount Kilimanjaro, vooral dan in de ochtend en bij zonsondergang bewonderen. Door haar ligging is KIA Lodge een ideale toevluchtsoord voor aankomende en vertrekkende reizigers. Ook voor zij die de Kilimanjaro gaan beklimmen of reizen naar de noordelijke safaribestemmingen. De vriendelijke service, typische Afrikaanse decoraties en een tropische tuin en heerlijk restaurant laten je meteen welkom voelen. Drink een Kilimanjaro bier, lokaal beter gekend als de 'Kili', in de open bar of bij het zwembad. In de tropische tuin komen meer dan honderd vogelsoorten voor en het zwembad ligt op een heuvel zodat je een prachtig panorama kan genieten van 360 graden.

De 40 ruime kamers zijn alle in Afrikaanse stijl opgetrokken en beschikken over airconditioning, een kluis en een klamboe. Indien gewenst zijn er ook kamers overdag beschikbaar voor wie een latere vlucht heeft. Het restaurant serveert een dagelijks wisselend 4 gangen menu, een a la carte en een vast lunchmenu. Er is ook gratis draadloos internet in de openbare ruimte. KIA lodge haar grote voordeel is dat het gelegen is op slechts 5 minuten rijden van de internationale luchthaven en luchthaventransfers zijn beschikbaar. Transfers naar de luchthaven zijn voor overnachtende gasten alvast gratis. Arusha ligt op 50 km ten westen van de lodge. Naar onze mening zeker geen slechte locatie om van start te gaan in het zuiden van Tanzania, maar nu ook geen lodge waarvan je zegt, 'dit moet ik gezien hebben'. Prima locatie, goede tarieven en vooral super handig als je geen lange transfer meer wil bij aankomst of vertrek.

Opmerking: Tussen 20/12 en 5/1 is een supplement van 25 US$/per persoon van toepassing. In de prijs van de accommodaties zit tevens de Tourism Development Levy (1.5 US$/per persoon/nacht).

Bijkomende activiteiten:

- Massage (per 30 minuten): 20 US$/per persoon
- Transfari van en naar KIA airport (enkel overnachtende gasten): gratis
- Transfari van en naar Arusha/Moshi (per rit - max. 6 personen): 80 US$

Kinderen:

Kinderen 0 tot 3 jaar gratis op de kamer bij twee volwassenen. 4 tot 12 jaar aan 50% als ze de kamer delen met twee volwassenen. Kinderen met een eigen kamer, volwassenentarief voor de eerste persoon, 50% voor de tweede persoon op de kamer.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardroger

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Tanzania te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Zeer mooie locatie en dicht bij de luchthaven, wat heel handig is

Kitesho (29-06-2015)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen