GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Lake Natron Halisi Camp

10kamers/units
Tanzania | Arusha | Karatu Tanzaniaanse eigenaar/uitbater(s): Halisi Camps
603 m | Lat:S 2° 35' 44" Long: E 35° 56' 56" check-in: 12:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Lake Natron Halisi Camp is gelegen op een concessie van 9 hectare ten zuiden van Lake Natron en het dorp Engaresero. De locatie van het kamp biedt een fantastisch uitzicht op Oldoinyo Lengai en de Rift Valley Escarpment. Gasten kunnen genieten van een prachtig uitzicht over het meer en Oldoinyo Lengaiwith een sundowner evenals een bush ervaring ver van het dorp en andere kampen. Het land behoort toe aan het dorp Engaresero. Een groot deel van de inkomsten gaan hierdoor naar de ontwikkeling en het welzijn van dorpelingen. Lake Natron Halisi Camp is een permanent kamp en dus het hele jaar geopend. Maatregelen zijn in plaats om de ecologische voetafdruk te garanderen, zonder de service en comfort uit het oog te verliezen wel te verstaan. Zo wordt er elektriciteit opgewekt door middel van zonne-energie en wordt spaarzaam omgegaan met water.

Lake Natron is de enige broedplaats in Oost-Afrika voor zowat 2,5 miljoen Flamingo's. Lake Natron wordt ook gedomineerd door de immense Oldoinyo Lengai vulkaan, die, hoewel deze nog steeds actief is, een uitdagende klimervaring oplevert voor degenen die fit genoeg zijn deze tocht te ondernemen. Vlakbij is er ook een mooie kloofwandeling naar de Engaresero watervallen en waar je kan zwemmen, dit in combinatie met een bezoek aan het meer en de mogelijkheid om de Masai cultuur te ervaren in de lokale dorpen. Het kamp omvat 10 extra grote tenten die allen beschikken over een eigen badkamer. De badkamer heeft een zogenaamde 'bucket' douche, een wastafel en toilet. Warm water wordt persoonlijk naar uw tent gebracht. Er is een klein terrasje aan de tent met tafel en stoelen, zodat je kan genieten van het uitzicht over de Afrikaanse savanne. Er is ook een grote tent waar je bij het kampvuur kan genieten van de maaltijden of een drankje bij de bar.

Opmerking: Jongeren tussen 12 en 15 jaar aan 181 US$/per persoon/nacht. Tussen 23/12 en 1/1 is een supplement van 38 US$/per persoon van toepassing. In de prijs van de accommodaties zit tevens de Village Fee. Tarieven zijn op basis van Full Board, FB, alle maaltijden zijn inbegrepen in de overnachting.

Bijkomende activiteiten:

- Lake and village walk: 25 US$/per persoon
- Waterfalls Walk: 25 US$/per persoon
- Footprints: 25 US$/per persoon
- Sundowner: 25 US$/per persoon
- Oldonyo Lengai klim: 113 US$/per persoon (min. 2 personen)
- Masai dansgroep: 100 US$ per groep

Extra's:
- Lunchbox: 25 US$/per persoon
- Warm middagmaal: 31 US$/per persoon
- Bush middagmaal: 38 US$/per persoon

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haard

In de kamers:

Rookverbod

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Tanzania te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen