GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Serengeti Halisi Camp

6kamers/units
Tanzania | Westelijke Serengeti | Karatu Tanzaniaanse eigenaar/uitbater(s): Halisi Camps
1352 m | Lat:S 2° 15' 0" Long: E 34° 43' 26" check-in: 12 / check-out: 10
Reserveer
Serengeti Halisi Camp is een seizoensgebonden kamp gelegen in het wereldberoemde Serengeti Nationaal Park. Van december tot maart wordt het tentenkamp ondergebracht in het Tandawala gebied, aan de rand van de grootste migratie van Wildebeest of gnoe ter wereld Tussen juni en november verhuisd het kamp naar Seronera in het meer centrale deel van de Serengeti. Het idee bestaat erin de juiste plek op het juiste moment te kiezen om zo de dieren op de meest unieke manier te kunnen lokaliseren en observeren. Verwacht je alvast aan een grote diversiteit van wilde dieren, waaronder buffel, nijlpaard, krokodil, giraf, olifant, wrattenzwijn, mongoes, luipaard, leeuw, jachtluipaard, gestreepte en gevlekte hyena, jakhals, zebra, Thomson gazelle, rietbok, waterbok, oryx, hartebeest, impala, Bushbuck, koedoe, eland en nog veel meer. Dan hebben we het niet eens gehad over de vele vogelsoorten die hier kunnen worden waargenomen. Het kamp omvat zes tenten, die elk een eigen badkamer hebben. De bedden kunnen enkel of dubbel opgesteld worden. De stroomvoorziening gebeurt door middel van zonne-energie. De badkamer heeft een zogenaamde 'bucket' douche, een wastafel en toilet. Warm water wordt persoonlijk naar uw tent gebracht. Er is een klein terrasje aan de tent met tafel en stoelen, zodat je kan genieten van het uitzicht over de Afrikaanse savanne. Er is ook een grote tent waar je bij het kampvuur kan genieten van de maaltijden of een drankje bij de bar.
Opmerking: Jongeren tussen 12 en 15 jaar aan 256 US$/per persoon/nacht. Tussen 23/12 en 1/1 is een supplement van 30 US$/per persoon van toepassing. In de prijs van de accommodaties zit tevens de Camp Fee. Tarieven zijn op basis van Full Board, FB, alle maaltijden zijn inbegrepen in de overnachting. Het mobiele kamp is enkel open tussen december en maart (Ndutu 1), alsook juni tot november (Seronera 6).

Typische dag in de Serengeti:

Rond 5u30u wordt u koffie en thee warm tot bij de tent gebracht. Omstreeks 6u heeft u warm water en meteen gaan ook de eerste gasten op verkenning tijdens de vroege ochtend gamedrive. Ondertussen wordt de hoofdtent klaargemaakt voor het ontbijt. Vanaf 7u30 start het ontbijt en zijn de 'laatslapers' welkom. Rond 9u30 zijn zij die de dieren zijn gaan opzoeken terug in het kamp en genieten ook zij van het ontbijt. Daarna is er even tijd om tot rust te komen. Rond 12u30 wordt het middagmaal geserveerd. Rond 16u30 volgt de late namiddag gamedrive en gaan er drankjes en snacks mee aan boord voor diegene die dit besteld heeft. Tijd terwijl wordt het kampvuur en het avondmaal voorbereid. Rond 18u30 is het kampvuur de ideale plek voor zij die niet mee op gamedrive waren om te genieten van een drankje en de zonsondergang. Rond 18:30 zijn alle gasten terug bij elkaar en kan het avondmaal geserveerd worden. De volgende dag herhaalt het programma zich zoals daags voordien.

Bijkomende activiteiten:

- Lake and village walk: 25 US$/per persoon
- Waterfalls Walk: 25 US$/per persoon
- Footprints: 25 US$/per persoon
- Sundowner: 25 US$/per persoon
- Oldonyo Lengai klim: 113 US$/per persoon (min. 2 personen)
- Masai dansgroep: 100 US$ per groep

Extra's:
- Lunchbox: 20 US$/per persoon
- Warm middagmaal: 25 US$/per persoon
- Bush middagmaal: 30 US$/per persoon

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haard

In de kamers:

Rookverbod

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Tanzania te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen