GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Namtib Biosphere Reserve

8kamers/units
Namibie | Karas | Helmeringhausen Namibische eigenaar/uitbater(s): Linn Maulhardt en Thorsten Theile
1359.81 m | Lat:S 26° 1' 57" Long: E 16° 14' 15" check-in: 15:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Namtib Desert Lodge staat bekend als de 'Jewel of the Tiras Mountains' en is een 16.400 hectare groot biosfeer, gelegen in de Tiras Mountains vallei zowat halverwege tussen Luderitz en Aus, aan de rand van de Namib woestijn en haar duinen. De persoonlijke aandacht die de gasten krijgen zorgt ervoor dat een verblijf in Namib Desert Lodge een blijvende herinnering wordt en neem daarbij ook nog eens de zeer unieke locatie, het prachtige zicht en de balans tussen rust en genot, het is een cocktail die meer dan welkom is tijdens een reis doorheen het prachtige Namibie. Er zijn in totaal slechts 8 kamers en dat maakt dat je er zeker van mag zijn dat die persoonlijke aandacht steeds aanwezig zal zijn. Tevens is er ook een kampeerterrein met warm water en wasfaciliteiten en toilet. Het hoofdgebouw beschikt over een open haard en leef- en eetruimte en een kleine souvenirshop. Verder is er ook een terras met zonnedek.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juni 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: 

2% Tourism Levy inbegrepen in de prijs van de overnachting. 
Geen kredietkaart faciliteiten/mobiel bereik. 
Onder de lokale activiteiten behoren onder andere nature drives, wandelingen (al dan niet begeleid) en een botanische route. Deze kunnen niet vooraf gereserveerd worden, maar afhankelijk van beschikbaarheid ter plekke geregeld worden. 
Kinderen tot 2 jaar verblijven gratis bij twee volwassenen op de kamer. Kinderen in de familiekamer met leeftijd 3 tot 11 jaar aan 748 N$/per nacht/kind.

Maaltijd 2024: 

- Ontbijt: 250 N$/pp
- Lunch: 190 N$/pp en 95 N$ per kind
- Avondmaal: 380 N$/pp en 190 N$ per kind 

Activiteiten 2024:

- Nature drive: 813 N$/pp


* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Open haardParkeerplaats

In de kamers:

Rookverbod

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandWildBerg(en) Natuurreservaat Township
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

onze accommodatiesin Helmeringhausen (2)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in