GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Serengeti Kati Kati Tented Camp

10kamers/units
Tanzania | Centrale Serengeti | Karatu Tanzaniaanse eigenaar/uitbater(s): Tanganyika Wilderness Camps
1561.31 m | Lat:S 2° 28' 53" Long: E 34° 45' 30" check-in: 12:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Het Serengeti Kati Kati Tented Camp is een permanent kamp dat comfortabele accommodatie biedt in de vorm van 10 luxe tenten. Het kamp ligt op slechts een tweetal uur van het Olduvai Gorge museum en de Grumeti rivier. In het midden van het kamp is een grote eettent ondergebracht waar alle maaltijden worden geserveerd. Het kampvuur wordt elke avond klaargemaakt voor wanneer de gasten terugkomen van hun activiteiten, wanneer de hapjes en drankjes worden geserveerd voor het avondmaal. De 10 tenten zijn ruim maar sober ingericht en komen allen met een eigen badkamer. De badkamers omvatten een wastafel, toilet en een zogenaamde 'bucket' douche. Het kamp is ecovriendelijk en wekt haar stroom op door middel van zonne-energie. Er zijn verschillende landingsbanen in het park die prive en chartervluchten vanuit Arusha ontvangen. Ballonsafari's behoren tot de mogelijkheid en duren om en bij een uur.
Opmerking: De tarieven zijn inclusief BTW en taksen. De open voertuigen met chauffeur/gids, bieden plaats aan maximum 6 personen en zijn beschikbaar aan 313 US$ per dag, met een minimum van twee dagen huur, inclusief transfers van een naar Ndutu airstrip. Gasten hebben de optie om op gamedrive te gaan in de vroege ochtend en late namiddag, of een ganse dag. De voertuigen zijn exclusief voorbehouden per koppel of samenreizend gezelschap van maximum zes personen. De activiteiten dienen vooraf bij reservatie van de accommodatie vastgelegd te worden. De dichtst bijzijnde airstrip is Ndutu waar de gasten kunnen worden opgepikt. Transfer van/naar Seronera airstrip aan 313 US$ voor een enkele rit en per voertuig. Tussen 24, 25 en 31 december geldt een toeslag van 25 US$/per persoon, per nacht.

Kinderen:

- kinderen 0 tot 3 jaar: gratis bij twee volwassenen
- kinderen 3 tot 16 jaar: gratis indien ze de kamer delen met 2 volwassenen
- kinderen 3 tot 16 jaar: prijs volwassene indien ze de kamer delen met 1 volwassene
- Kinderen 3 tot 16jaar: in een eigen kamer aan 25% korting op het volwassen tarief
Full Board FB:

- Drie maaltijden per dag, mineraalwater, thee en koffie

- Bijdrage van 0,5 US$ per persoon aan het Emusoi Center voor educatie van Masai vrouwen

- Camping fees: 59US$/pp/nacht, 11,8US$/kind (2-16)/nacht

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorRookverbod

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Tanzania te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen