GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Kitela Lodge

20kamers/units
Tanzania | Arusha | Karatu Tanzaniaanse eigenaar/uitbater(s): Tanganyika Wilderness Camps
1637.54 m | Lat:S 3° 18' 14" Long: E 35° 40' 1" check-in: 12:00 / check-out: 10:00
Reserveer
De exclusieve Kitela Lodge is gelegen aan de uitlopers van de beroemde Ngorongoro Hooglanden. Het domein is omringd door majestueuze berglandschap, met prachtige tuinen en omvat een werkende koffieboerderij. Met slechts 20 kamers, allemaal met uitzicht op de plantage, is het geen grote lodge en is er dus veel persoonlijke aandacht en persoonlijke service die gegarandeerd staat. De achtergrond is alvast even mooi, namelijk de Ngorongoro Crater bossen. De suites zijn zeer ruim en omvatten individuele bungalows, eveneens genietend van het prachtige uitzicht. Twee van de cottages staan in verbinding met elkaar en zijn ideaal voor families. Alle komen ze met een eigen badkamer en een privaat terras. Op de badkamers zijn er ook badjassen en slippers terug te vinden. Er is een intern telefoonsysteem en een elektronische kluis op de kamer aanwezig. Zelfs is er gedacht aan room service. Een gezellige hoofdgebouw is de centrale plek van bijeenkomst en hier worden alle maaltijden worden geserveerd. Het kampvuur staat elke avond klaar voor de hapjes en snacks alvorens het avondmaal. Gezien het gastenverblijf een eigen grote moestuin heeft kan je hier genieten van heerlijke gerechten met verse groenten en fruit. Op elk moment van de dag worden er ook massages aangeboden. Gratis draadloos internet is beschikbaar in het hoofdgebouw. Deze lodge is ook heel gunstig gelegen om daguitstappen te maken naar het Ngorongoro Crater gebied, Lake Manyara of Tarangire.
Opmerking: De tarieven zijn inclusief BTW en taksen. Tussen 24, 25 en 31 december geldt een toeslag van 25 US$/per persoon, per nacht.

Kinderen: - kinderen 0 tot 3 jaar: gratis bij twee volwassenen
- kinderen 3 tot 16 jaar: gratis indien ze de kamer delen met 2 volwassenen
- kinderen 3 tot 16 jaar: prijs volwassene indien ze de kamer delen met 1 volwassene
- Kinderen 3 tot 16jaar: in een eigen kamer aan 25% korting op het volwassen tarief

Full Board (FB):

- Drie maaltijden per dag, mineraalwater, frisdranken, huiswijn en thee en koffie
- Namiddagwandeling op de koffieplantage
- Bijdrage van 0,5 US$ per persoon aan het Emusoi Center voor educatie van
Masai vrouwen

Transfers en activiteiten:

- Transfer van en naar Arusha: 250 US$ per trip/voertuig
- Traditionele dansen: 300 US$ per gezelschap
- Massage: full body aan 50 US$/uur en half body aan 30 US$/uur

Begeleide wandelingen in het Ngorongoro Conservation Gebied

Er zijn heel wat wandelwegen in het Ngorongoro Conservation Gebied. Je kan beroep doen op een ranger van het park die je zal begeleiden tijdens een van de wandelingen. De tijd die de wandeling in beslag neemt varieert tussen de twee a vier uur. De meest populaire wandelingen zijn: Empakai en Olmoti Hike. Prijs voor de begeleide wandeling is 30 US$ te betalen en reserveren bij Ngorongoro Conservation Area.

Ngorongoro Crater tour

Je vertrekt 's morgens naar de Ngorongoro krater met een picknick als middagmaal. Je daalt af in de Ngorongoro krater om er de dieren te observeren op het lager gelegen niveau. 150 US$ per persoon (min. 2 pers.) en exclusief park fees en crater service fee.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijZwembadFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorOpen haardTelefoonWasserijRookverbodKluisje

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Tanzania te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen