GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Tloma Lodge

38kamers/units
Tanzania | Arusha | Karatu Tanzaniaanse eigenaar/uitbater(s): Tanganyika Wilderness Camps
1615.99 m | Lat:S 3° 18' 31" Long: E 35° 39' 52" check-in: 12:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Tloma Lodge is een lodge bestaande uit 24 huisjes en 12 kamers met uitzicht op de tuin en de koffieplantage, gelegen aan de rand van Karatu in de Ngorongoro Hooglanden. Tloma Lodge ligt op een unieke locatie, op verhoogde schouder van een vallei. Het domein omvat liefst 79 hectare en het grootste deel is voorbestemd voor de Arabica koffie. Het zwembad is super groot en ligt midden in de tropische tuin en omringd door een groot terras met ligstoelen. De lodge is milieuvriendelijke en genereert stroom door middel van zonnepanelen, met een generator als back-up. Het dichst bijzijnde vliegveld is Lake Manyara airstrip, wat op zowat 30 minuten afstand ligt. Het hoofdgebouw omvat een grote leefruimte met restaurant en een groot dek, vanwaar je een prachtig zicht hebt. Afhankelijk van het weer kan het avondmaal ook buiten geserveerd worden. De chefs maken alvast gebruik van eigen gekweekte ingredienten die afkomstig zijn uit de eigen moestuin, die nota bene toegankelijk is voor de gasten. Begeleide wandelingen in het Ngorongoro Conservation Gebied behoren tot de mogelijkheden. Gasten kunnen alvast gratis genieten van een begeleide wandeling rond de koffieplantage, gevolgd door een demonstratie van het roosteren van koffiebonen. Bezoeken aan lokale dorpen en scholen kan eveneens, of gewoon relax wat zwemmen in het zwembad op het domein. Het grote zwembad is verwarmd en op elk uur van de dag kunnen gasten geniet van massages. De kamers liggen verspreidt over het domein en zijn zeer ruim en comfortabel ingericht. Bijna alle kamers hebben een eigen open haard en een ruim terras. Gratis draadloos internet is beschikbaar in het hoofdgebouw. Deze lodge is ook heel gunstig gelegen om daguitstappen te maken naar het Ngorongoro Crater gebied, Lake Manyara of Tarangire.
Opmerking: De tarieven zijn inclusief BTW en taksen. Tussen 24, 25 en 31 december geldt een toeslag van 25 US$/per persoon, per nacht.


Kinderen:

- kinderen 0 tot 3 jaar: gratis bij twee volwassenen
- kinderen 3 tot 16 jaar: gratis indien ze de kamer delen met 2 volwassenen
- kinderen 3 tot 16 jaar: prijs volwassene indien ze de kamer delen met 1 volwassene
- Kinderen 3 tot 16jaar: in een eigen kamer aan 25% korting op het volwassen tarief

Full Board (FB):

- Drie maaltijden per dag, mineraalwater, thee en koffie
- Namiddagwandeling op de koffieplantage

- Bijdrage van 0,5 US$ per persoon aan het Emusoi Center voor educatie van
Masai vrouwen

Transfers en activiteiten:

- Transfer van en naar Arusha: 250 US$ per trip/voertuig
- Traditionele dansen: 300 US$ per gezelschap
p> - Ngorongoro Crater tour <

Je vertrekt 's morgens naar de Ngorongoro krater met een picknick als middagmaal. Je daalt af in de Ngorongoro krater om er de dieren te observeren op het lager gelegen niveau. 150 US$ per persoon (min. 2 pers.) en exclusief park fees en crater service fee.Massage: full body aan 50 US$/uur en half body aan 30 US$/uur

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijBibliotheekZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerInternet

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Tanzania te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen