GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Bologonya Under Canvas

10kamers/units
Tanzania | Noordelijke Serengeti | Karatu Tanzaniaanse eigenaar/uitbater(s): Tanganyika Wilderness Camps
1419.06 m | Lat:S 1° 34' 2" Long: E 34° 52' 24" check-in: 12:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Bolongonya Under Canvas is een mobiel tentenkamp, gelegen in het noorden van het wereldberoemde Serengeti Nationaal Park, meer bepaald in Bologonya aan de grens met Kenia. Het kamp biedt een fantastisch mooi uitzicht op de Afrikaanse savanne en is ideaal gelegen om de migratie van duizenden wilde dieren te observeren tussen de maand juni tot november. Dit is absoluut een authentieke Afrikaanse safari belevenis en tegelijkertijd biedt het de perfecte balans tussen comfort, intimiteit en absolute afzondering 'in the middle of nowhere'. Elke tent is ruim en heeft een eigen badkamer. De kamerindeling kan bestaan uit twee enkele bedden of een kingsize bed. De badkamer omvat een eigen wastafel, een zogenaamde 'bucket' douche en een toilet. De tenten zijn verlicht door middel van zonnepanelen. Het kamp heeft een heel gezellige, zij het sobere, eetruimte die zowel binnen als buiten kan opgesteld worden. Elke avond voor het avondmaal is er de gelegenheid voor een 'sundowner' rond het kampvuur.
Opmerking: De tarieven zijn inclusief BTW en taksen. De open voertuigen met chauffeur/gids, bieden plaats aan maximum 6 personen en zijn beschikbaar aan 313 US$ per dag, met een minimum van twee dagen huur, inclusief transfers van een naar Lobo airstrip. Gasten hebben de optie om op gamedrive te gaan in de vroege ochtend en late namiddag, of een ganse dag. De voertuigen zijn exclusief voorbehouden per koppel of samenreizend gezelschap van maximum zes personen. De activiteiten dienen vooraf bij reservatie van de accommodatie vastgelegd te worden. De dichtst bijzijnde airstrip is Lobo waar de gasten kunnen worden opgepikt. Transfer van/naar Seronera airstrip aan 313 US$ voor een enkele rit en per voertuig. Het kamp is enkel operationeel tussen juni en november. Tussen 24, 25 en 31 december geldt een toeslag van 25 US$/per persoon, per nacht.

Kinderen:

- 0 tot 3 jaar gratis bij twee volwassenen
- 2 of 1 volwassene + 1 kind (3-16): kind gratis
- 2 of 1 volwassene + 2 kinderen (3-16): 1e kind gratis, 2e aan 50%
- Kinderen (3-16) in een eigen kamer aan 25% korting op het volwassen tarief
- Maaltijden voor de kinderen aan 50%
- 2e kind op de kamer, enkel indien mogelijk

Camping Fee van 10 US$ per kind van toepassing

Full Board FB:

- Drie maaltijden per dag, mineraalwater, thee en koffie, lokaal bier en huiswijn
- Happy Hour/ Sundowner coctail met vingerhapjes tussen 18 en 19 u
- Bijdrage van 0,5 US$ per persoon aan het Emusoi Center voor educatie van Masai vrouwen

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haard

In de kamers:

Rookverbod

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Tanzania te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen