GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Lobo Wildlife Lodge

75kamers/units
Tanzania | Centrale Serengeti | Karatu Tanzaniaanse eigenaar/uitbater(s): Hotels and Lodges
1796.17 m | Lat:S 2° 0' 8" Long: E 35° 10' 5" check-in: 12:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Lobo Wildlife Lodge is gelegen in het noordelijke deel van het wereldberoemde Serengeti Nationaal Park, welke beschouwd wordt als de meest spectaculaire locatie voor het observeren van wilde dieren in zijn pure essentie. Lobo Wildlife Lodge is een droomplek voor romantische zielen op een afgelegen locatie, strategisch gebouwd op een enorme vulkanische rots. Het is de grootste lodge op de trekroute van duizenden hoefdieren, welke kunnen worden bekeken vanuit het comfort van een luie ligstoel of zelfs tijdens een plons in het zwembad. De lodge werd opgebouwd uit lokale steen en hout zodat ze harmonieus in lijn is met de omgeving. De lodge biedt een prachtig uitzicht op het meest verbazingwekkende natuurlijke schouwspel op aarde. Lobo Wildlife Lodge. Een waterput onder aan de lodge trekt een verscheidenheid aan wilde dieren aan, die er in de loop van de dag en ook 's avonds komen drinken. De waterput is verlicht zodra het donker wordt. Alle elegante kamers van de lodge bieden een prachtig uitzicht en het zwembad is gelegen aan de rand van de rots, met een ononderbroken uitzicht op de horizon. De kamers zijn volledig uitgerust met een eigen badkamer en muskietennetten. Sommige van de kamers hebben twee enkele bedden, anderen met een kingsize bed. Onderling verbonden familiekamers zijn ook beschikbaar.

The Fig Tree Restaurant combineert de internationale hoge normen van gastvrijheid en service met prachtige exotische accenten van de lokale levensstijl. De professionele koks, voor wie de keuken een kunst is, maken van de geneugten van de meest veeleisende fijnproevers in zowel internationale als lokale recepten. De prachtig gelegen Laguna Lounge Bar is verdeeld over twee verdiepingen met een open haard of buiten; zijn brede terras biedt een adembenemend uitzicht over het park haar eindeloze open ruimtes. Dit is de ideale plek om bij uitstek om te genieten met een heerlijke cocktail bij zonsondergang, of wanneer de duizenden sterren aan de hemel staan. Voor zij die niet zonder het contact met de buitenwereld kunnen is er een tv-lounge met DSTV pakket, Tevens is er een was- en oppasservice (op verzoek) evenals communicatie faciliteiten zoals telefoon, internet en radio. Er is een wisselkantoor en gangbare kredietkaarten worden geaccepteerd.

Opmerking: Tarieven zijn inclusief BTW en Service Charge. Toegang tot het park is niet inbegrepen in het tarief. Enkel een voorschot van 50% bevestigd een reservatie. Tijdens het paasseizoen is een supplement van 30 US$ van toepassing/per persoon/nacht (vier dagen). Tussen 24/12 en 2/1 is een supplement van 40 US$ van toepassing/per persoon/per nacht.

Kinderen:

- 3 tot 12 jaar delend met 1 volwassene: 100%
- 3 tot 12 jaar delend met 2 volwassene: 50%
- 3 tot 12 jaar met een eigen kamer: 75%

Niet meer dan 1 kind per kamer, indien delend met twee volwassenen. Geen derde volwassene extra op de kamer toegestaan. Kerst, Nieuwjaar en Pasen dan betalen alle leeftijden het volwassen tarief. Ook op extra maaltijden.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtBuffetLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijBibliotheekZwembadRolstoel vriendelijkInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyBaby vriendelijkParkeerplaatsBuffet

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardroger

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandWildBerg(en) Nationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Tanzania te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen