GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Lake Manyara Wildlife Lodge

100kamers/units
Tanzania | Arusha | Karatu Tanzaniaanse eigenaar/uitbater(s): Hotels and Lodges
1004.65 m | Lat:S 3° 25' 25" Long: E 35° 48' 17" check-in: 12:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Manyara nationaal park is een kleine adembenemend park met een enorme natuurlijke rijkdom. De thuisbasis van meer dan 380 vogelsoorten, waaronder duizenden flamingo's en de beroemde in bomen klimmende leeuwen. Lake Manyara Wildlife Lodge is strategisch gelegen aan de rand van de duizelingwekkende westelijke helling van Rift Valley en biedt een prachtig uitzicht over het ganse meeer. Het mag zich best een bevoorrechte locatie noemen, ongeevenaard door enig andere lodge, zowel op het vlak van landschap als het opsporen van wilde dieren. De gebouwen zijn opgetrokken in typische authentieke traditionele Afrikaanse stijl. Er heerst een unieke sfeer die perfect combineert met extreme rust met het beste van avontuurlijke safari ervaringen. Ook alle 100 kamers hebben een prachtig uitzicht over het meer en allemaal met een eigen veranda. De kamers werden smaakvol afgewerkt en ingericht in authentieke Afrikaanse stijl, de ruime kamers alle een eigen badkamer en een klamboe. Onder de 100 kamers zijn suites, verbonden kamers (speciaal ontworpen voor gezinnen) en deluxe kamers. Er is tevens een spectaculaire zwembad, gelegen in een panoramische omgeving.

Het restaurant is strategisch gelegen aan de rand van de helling en ook hier heb je een adembenemend uitzicht over het meer. Het krijgt zijn dagelijkse producten vers van een lokale boerderij, en professionele koks bereiden heerlijke internationale en lokale gerechten voor u klaar. De bar is een gezellige ontmoetingsplaats waar de gasten kunnen genieten van een 'sundowners'. Het is voorzien van een prachtig terras met uitzicht op Lake Manyara. Vanuit de lodge kunnen verschillende activiteiten ondernomen worden, zoals gamedrives rond het meer, kanosafari op het meer, vogels onder begeleiding observeren, mountainbiken of paardrijden rond het park. Voor degenen die graag de prachtige cultuur en geschiedenis van de lokale stammen wil ontdekken, kan deelnemen aan het Mbu Cultural Tourism Programma, waar er in het lokale dorp wandelingen en fietstochten worden georganiseerd.

Opmerking: Tarieven zijn inclusief BTW en Service Charge. Toegang tot het park is niet inbegrepen in het tarief. Enkel een voorschot van 50% bevestigd een reservatie. Tijdens het paasseizoen is een supplement van 30 US$ van toepassing/per persoon/nacht (vier dagen). Tussen 24/12 en 2/1 is een supplement van 40 US$ van toepassing/per persoon/per nacht.

Kinderen:

- 3 tot 12 jaar delend met 1 volwassene: 100%
- 3 tot 12 jaar delend met 2 volwassene: 50%
- 3 tot 12 jaar met een eigen kamer: 75%

Niet meer dan 1 kind per kamer, indien delend met twee volwassenen. Geen derde volwassene extra op de kamer toegestaan. Kerst, Nieuwjaar en Pasen dan betalen alle leeftijden het volwassen tarief. Ook op extra maaltijden.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtBuffetLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid WasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaatsBuffet

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardroger

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Tanzania te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen