GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Serengeti Sopa Lodge

78kamers/units
Tanzania | Centrale Serengeti | Karatu Tanzaniaanse eigenaar/uitbater(s): Sopa Lodges
1615.55 m | Lat:S 2° 35' 47" Long: E 34° 40' 43" check-in: 12:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Serengeti Sopa Lodge is gelegen aan de rand van de Nyarboro helling met uitzicht op de vlaktes van het zuidwestelijke deel van het Serengeti Nationaal Park, de thuisbasis van vele duizenden wilde en vaak ook zeldzame dieren. In totaal telt de lodge 78 kamers, waarvan 72 standaard kamers en zes suites. Alle kamers zijn zeer ruim en hebben een eigen badkamer en leefruimte, alsook een terras. De kamers kunnen een extra bed accommoderen voor een volwassene of een kind. Elke kamer beschikt tevens over een muskietennet. De Suites zijn verdeelt over twee verdiepingen en hebben een kleine kitchenette met leefruimte, koffie en thee, minibar en een terras met mooi uitzicht. De standaard kamers hebben allemaal twee dubbele bedden, waardoor ze ook prima geschikt zijn voor gezinnen. De badkamers zijn zeer ruim en hebben een douche en toilet. Draadloos internet is beschikbaar in het hoofdgebouw. Vanuit de eetruimte hebben gasten een prima zicht over de open vlaktes waarvoor de Serengeti zo beroemd is. Er is tevens een bar met ononderbroken zicht en een buitenterras zodat je nog meer kan genieten van je omgeving. Het grote zwembad ligt in de tuin en ook hier kan je genieten van eindeloze vergezichten over de savanne. Serengeti Sopa Lodge is een van de slechts vijf lodges die in de Serengeti gelegen zijn. Vanuit de lodge kunnen ook ballonvluchten gemaakt worden. De lokale Masai komen met regelmaat hun traditionele dansen uitvoeren. Er is draadloos internet aanwezig in de publieke ruimtes. Gasten die dit wensen kunnen ook opteren voor een 'bush dinner' (lunch en ontbijt) op een 5 kilometer weg van de lodge, of wat dichter bij voor het avondmaal. Deze optie kost wel wat extra's.
Opmerking: Kinderen onder de 3 jaar verblijven gratis bij twee volwassenen op de kamer. Kinderen 3 tot 12 aan 50% als ze de kamer delen met twee volwassenen. Kinderen tussen 3 en 12 die een eigen kamer hebben aan 75%. Niet inbegrepen is de Tanzania Development Levy (1.5 US$), per persoon/dag. Enkel een voorschot van 50% verzekert een reservatie.

Tijdens Kerst is er tussen 24,25 en 26/12,alsook 31/12 en 1/1 een supplement van 35 US$/per persoon/per nacht. Tijdens Pasen geldt een supplement van 30 US$/per persoon/nacht. Visa en Mastercard zijn welkom.

Maaltijden:

- Picknick lunch: 30 US$/pp
- Lunch: 30 US$/pp
- Avondmaal: 35 US$/pp

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtBuffetLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid WasserijZwembadRolstoel vriendelijkInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyBaby vriendelijkParkeerplaatsBuffet

In de kamers:

VentilatorVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardroger

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Tanzania te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen