GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Nambwa Lodge

10kamers/units
Namibie | Zambezi (Caprivi) | Kongola Namibische eigenaar/uitbater(s): Classic Namibia
969.98 m | Lat:S 17° 52' 31" Long: E 23° 19' 1" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer

Gesloten vanaf eind 2022


Nambwa Lodge is gelegen in de Zambezi regio aan de oevers van de Kwando rivier, binnen het Bwabwata Nationaal Park. Dit is het hartje van de Kavango Zambezi Transfrontier Conservation Area en onderdeel van het Peace Park project. Het is de veilige thuishaven van 35 verschillende diersoorten en niet minder dan 330 vogelsoorten. Men mag dit gebied gerust een mekka voor wildobservatie noemen. Dank zij een samenwerkingsakkoord met de Mayuni Conservancy bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van een gebied dat zich uitstrekt over 300.000 hectare land. Sterker nog, Nambwa Lodge is de enige in de regio dat de toestemming kreeg om nachtelijke gamedrives te ondernemen. Het opende de deuren in september 2014 en biedt zowel safari's op land als in het water aan. Verder kan je ook de lokale bevolking bezoeken en aan andere wateractiviteiten doen. De lodge telt slechts 10 luxe tenten die uniek werden opgebouwd in de bomen. Het hoofdgebouw telt een zwembad, uitkijkpunten, bar, restaurant en heeft een eigen traditionele boma, waar onder een prachtige sterrenhemel je kan genieten van een heerlijk avondmaal. Elke tent heeft een eigen private leefruimte en tevens ook een uitkijkplek met groot terras. De tenten komen telkens met een eigen badkamer met zowel ligbad als douche. De wandelwegen naar de logde liggen op een verhoog.
Opmerking: De lodge is enkel met 4x4 toegankelijk of per vliegtuig. Gratis draadloos internet in het hoofdgebouw. Kinderen +6 welkom. Prijs van de overnachting is inclusief alle maaltijden, geselecteerde drankjes, alle activiteiten, transfer van Kongola Check point (Park Fees)

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijBibliotheekZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardroger

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildNationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in