GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Naledi Bush and Enkoveni Camp

12kamers/units
Zuid-Afrika | Kruger | Krugerpark Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Kjell Bismeyer
371.93 m | Lat:S 24° 10' 34" Long: E 30° 52' 10" check-in: 12:00 tot 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Naledi omvat twee kampen, Enkoveni en Bush Camp. Enkoveni Lodge is gelegen aan de oevers van de Olifants rivier, terwijl Bush Camp Lodge gelegen is op een kleine heuvel met uitzicht op de vlaktes en deels de Drakensbergen. Beiden liggen aan de rand met het Kruger Nationaal Park in het Balule Nature Reserve. Er zijn dus duidelijk twee verschillen tussen beide kampen. Terwijl Enkoveni aan het water ligt, krijg je bij Bush Camp meer een ervaring in een bosgebied en deels savanne. Naledi staat bekend voor haar intieme sfeer. Wie bij Enkoveni overnacht mag er vrijwel zeker van zijn een rijke vogelwereld te zien en 's avonds te worden getrakteerd op de 'call van de bush' met apen in de nabije omgeving en nijlpaarden die komen grazen van het malse gras. Bij Enkoveni zijn zes cottages ondergebracht. Tusker Suite, gelegen op het hoogste gedeelte van het kamp en met uitstekend uitzicht op de Olifants rivier. Deze is ideaal voor families met vier. Mooi opgetrokken in koloniale stijl en onder andere met een douche waar je haast kan in wandelen en ruime kamers, alsook een privaat terras. Porcupine Suite bevindt zich in het herenhuis en geeft directe toegang tot de tuin. Het beschikt zelfs over een eigen leefruimte en ook hier is de kamer heel decoratief en ruim ingericht. Er zijn twee zogenaamde River Rooms, de Fish Eagle en de Fishing Owl, beide liggen vrijwel meteen aan de oever van de rivier en bieden meer dan uitstekend zicht op het water en de omringende natuur. Beide eveneens met een eigen badkamer en een zeer ruim terras. De Impala Lily Suite is een juweeltje met een zeer ruime kamer, veel licht dat kan binnenvallen en met prachtige afwerking, een groot buitenterras en een eigen ruime leefruimte. Hier zou je haast vergeten dat je ook nog eens af en toe van de kamer weg moet. Ook Bushbuck Suite is zo een pareltje en ideaal voor koppels die iets te vieren hebben, het zij een huwelijksverjaardag of een huwelijk. Veel privacy en vooral veel romantiek hangt hier gegarandeerd in de lucht.

In Bush Camp zijn er drie Suites in cottage stijl opgetrokken. De Marula Suite is perfect voor families of vrienden die een grote ruimte willen delen maar toch de privacy van een eigen kamer wensen. Alle kamers zijn ook hier zeer netjes verzorgd en beschikken allemaal over alle moderne comfort. Dieren kan je observeren vanop je terras en met wat geluk komen ze ook drinken aan de nabij gelegen waterput. Paperbark Suite is ook weer zo een parelte met een prachtige, vooral heel romantisch ingerichte kamer, een ruime badkamer en een grote buitendouche, alsook een prachtig groot terras waar je in alle privacy kan genieten van het uitzicht. Tenslotte is er ook nog de Leadwood Suite, die meer de uitstraling heeft voor een vijfsterren lodge. Perfectie is hier het juiste woord. Prachtig afgewerkte kamer en badkamer en met een buitenterras om u tegen te zeggen!

Buiten een goede keuken en excellente service, staat Naledi ook gekend voor haar uitstekende gamedrives. Zeer professionele rangers en spoorzoekers gaan tot het uiterste om hun gasten in de open terreinwagen te trakteren op een hele waslijst aan dieren, waaronder de Big Five (neushoorn, leeuw, luipaard, buffel en neushoorn). Prijs/kwaliteits is Naledi Private Game Reserve echt wel een adresjes om te onthouden en vooral, er is keuze uit heel wat accommodatie binnen ieders budget.

Opmerking: Prijs van de overnachting omvat ook drie maaltijden per dag. Late namiddag en vroege ochtend gamedrive, wandelsafari en bezoek aan de hide (vooraf aan te vragen). Niet inbegrepen zijn de Gate entry fee aan R103,50/per voertuig en de Conservation Fee aan R253/per persoon. Enkel een volledige voorafbetaling bevestigt een reservatie

Kinderen:
- Kinderen onder 12 jaar zijn niet toegelaten op de wandelsafari.
- Kinderen onder 12 jaar betalen 50% wanneer ze de kamer delen met 2 volwassenen (onder 3 jaar gratis)

Extra informatie:
- prive game drives: 5625R/dag, op voorhand te reserveren
- snel internet en gratis wifi in alle lodges

Transfers:op basis van 2 personen,
- Hoedspruit luchthaven: 688R/pp - 45min.
- Phalaborwa luchthaven: 957R/pp - 1 uur
- Nelspruit luchthaven: 1650R/pp - 2,5 uur
- Johannesburg luchthaven shuttle: 1232R/pp - 5-6 uur. Vertrek om 6:45u

- Johannesburg luchthaven: 1-3 personen: 7900R/wagen
- Johannesburg luchthaven: 4-7 personen: 9813R/wagen
- Johannesburg luchthaven: 8-13 personen: 13000R/wagen

tarieven 2023 Bushlodge:Leadwood A&B
- van 1/1 tot 31/5 en van 16/7 tot 31/12:
10100R/pp/nacht op basis van 2 personen in de kamer
6800R/pp/nacht op basis van 3 personen in de kamer
6150R/pp/nacht op basis van 4 personen in de kamer
5770/pp/nacht op basis van 5 personen in de kamer

- van 1/6 tot 15/7:
9800R/pp/ nacht op basis van 2 personen in de kamer
6500R/pp/nacht op basis van 3 personen in de kamer
5850R/pp/nacht op basis van 4 personen in de kamer
5470R/pp/nacht op basis van 5 personen in de kamer

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijBibliotheekZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeKoelkast/minibarInternet

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in