GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Eagles Rock

3 10kamers/units
Zuid-Afrika | Drakensbergen | Underberg Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Philna Saunders
1529.23 m | Lat:S 29° 45' 8" Long: E 29° 27' 21" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
Eagles Rock is gelegen in een prachtig stukje natuur in het zuidelijke deel van de Drakensbergen, niet gek ver weg van Underberg, Himeville en de beroemde Sani Pass die je in Lesotho brengt. Het is een van de meest bekende forelregio's die het land rijk is en de natuur is hier adembenemend mooi. Eagles Rock bestaat uit 10 verschillende cottages die allemaal individueel opgesteld staan. Ze beschikken allemaal over een eigen ingerichte keuken met onder andere een fornuis, magnetron, koelkast, allerhande keukengerei en de bedden in de kamers zijn voorzien van linnen. Elke cottage heeft ook zijn eigen terras met barbecue. Deze zijn ideaal geschikt voor families en/of vrienden die helemaal op zichzelf willen zijn en hun eigen potje willen klaarmaken. Afhankelijk van de grote van het gezelschap kan je kiezen uit een cottage voor twee personen, 4, 6, 8 of zelfs 10. Verwacht alvast geen overdreven luxe, want die is er niet. De cottages zijn kraaknet maar eerder sober ingericht. In ruil voor het wat sobere karakter van iedere cottage krijg je wel de unieke ligging en imposante bergen er gratis bij. Er kan vooraf ook een ontbijt aangevraagd worden indien gewenst. Zeker is dat dit 25 hectare grote grondstuk een klein paradijs mag genoemd worden. Er zijn drie wandelroutes op het domein en onderweg kan je met wat geluk meer dan 100 vogelsoorten waarnemen. Er is ook de mogelijkheid om activiteiten zoals rivertubing, kanovaren en hengelen te ondernemen. Zelfs paardrijden, golf en tennis kan geregeld worden. Uiteraard is Eagles Rock ook de ideale uitvalsbasis om Lesotho in te trekken.
Opmerking: Er wordt een duidelijk verschil gemaakt tussen peak en off peak. Peak of hoogseizoen omvat alle lange weekends, evenementen, schoolvakanties en feestdagen. Off peak of laagseizoen valt buiten deze periodes.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

FaxCopyBraaiParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibar

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadBosgebiedGolfBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

onze accommodatiesin Underberg (1)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in