GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

umSisi House

5 5kamers/units
Zuid-Afrika | Panoramaroute | Witrivier Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Amanda Castleman en Bond Gunning
806.79 m | Lat:S 25° 13' 30" Long: E 31° 4' 19" check-in: 15:00 / check-out: 11:00
Reserveer
Halverwege tussen Hazyview en Witrivier ligt een schitterende lodge genaamd umSisi House, niet eens gek ver weg van de R538 aan de voet van de Legogote bergen, ook wel gekend als de 'Sentinel van de Lowveld'. Met amper 15 minuten te rijden tot aan de Numbi Gate, ben je in geen tijd bij het zuidelijke deel van het Kruger Nationaal Park. Een perfecte locatie trouwens om meteen ook de Panoramaroute te ontdekken en tal van andere bezienswaardigheden. Bij umSisi gaan ze er prat op dat ze de meest exclusieve en toegewijde service bieden die je van een vijfsterren etablissement zou verwachten, maar dan in een veelvoud. In het hoofdhuis zijn drie Suites ondergebracht, die niet alleen zeer ruim zijn, maar ook nog eens met heel veel gevoel van smaak en voor detail. Uiteraard is een badkamer voorzien bij iedere kamer, met douche en met ligbad. Er zijn ook twee cottages die zowel voor selfcatering, alsook voor individuelen kan gebruikt kan worden die reizen in een grotere groep. Leuk ook is dat kinderen van alle leeftijden welkom zijn. De huiskeuken is al even bijzonder en er wordt vooral gebruik gemaakt van alle mogelijke verse ingredienten. Vleesliefhebbers zullen het graag horen dat ze een goede relatie hebben met lokale boeren, die alleen hun beste vlees en wild aanleveren.
Opmerking:
Jaarlijkse sluiting van 20 mei tot 25 juni 2019.
Minstens 4, max 10 gasten tijdens volgende periodes:
-17/3-28/4/2019 en 2020
-15/6-8/9/2019 en 2020
-6/12/19-18/1/2020 en 2021
Andere periodes: minstens 2, maximum 10 gasten.
Kinderen van alle leeftijden welkom. Kinderen 0 tot 2 jaar verblijven gratis. Geen betaling met kredietkaart mogelijk. Enkel een voorschot van 50% bevestigt een reservatie.

Fully Inclusive/Board: FI (Fully inclusive) basis omvat de overnachting plus alle maaltijden en picknicks, alle lokale drankjes, complementair fruit, toegang tot wandelpaden (privaat), wasserij en gratis draadloos internet.

Dinner, Bed and Breakfast: DBB (diner, bed and breakfast) basis omvat de overnachting avondmaal en ontbijt, complementair fruit, toegang tot wandelpaden (privaat), wasserij en gratis draadloos internet.
Inchecken vanaf 15h. Tenzij op voorhand een vroege incheck met lunch wordt aangevraagd voor gasten die het FI-regime geboekt hebben.

Activiteiten 2019:
- Volledige dag Panorma Route: 1760 R/pp. Inbegrepen: privégids en -voertuig; lunch bij Harrie's Pancakes, toegangsgelden. Gasten worden aan het Umsisi House opgepikt en ook terug naar daar gebracht.
-Volledige dag Kruger NP safari: 2500 R/pp. Inbegrepen: safarivoertuig met privégids, bushontbijt, gourmet picnic lunch, conservation fee. Gasten worden aan het Umsisi House opgepikt en ook terug naar daar gebracht.

Activiteiten 2020:
- Volledige dag Panorma Route: 11244 R/pp. Inbegrepen: privégids en -voertuig; lunch bij Harrie's Pancakes, toegangsgelden. Gasten worden aan het Umsisi House opgepikt en ook terug naar daar gebracht.
-Volledige dag Kruger NP safari: 2969 R/pp. Inbegrepen: safarivoertuig met privégids, bushontbijt, gourmet picnic lunch, conservation fee. Gasten worden aan het Umsisi House opgepikt en ook terug naar daar gebracht.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijBibliotheekZwembadRolstoel vriendelijkInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopySpaParkeerplaatsDVD

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

DoucheJacuzzi

In de omgeving:

PlattelandStadBosgebiedWildGolfBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

onze accommodatiesin Witrivier (2)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in