GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Lianshulu Main Lodge

11kamers/units
Namibie | Zambezi (Caprivi) | Kongola Namibische eigenaar/uitbater(s): Caprivi Collection
959 m | Lat:S 18° 8' 12" Long: E 23° 22' 43" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Lianshulu Lodge ligt in het noordoostelijke deel van Namibie, meer bepaald in het oosten van de Zambezi (Caprivi) regio. Bezoekers aan deze lodge kunnen genieten van alle rust en stilte van de bush, maar tegelijkertijd ook van de schoonheid van de Kwando Rivier en de prachtige fauna en flora die hiermee gepaard gaan. Het is een privaat concessie die binnen de grenzen van het Mudumu National Park is gelegen. Het gebied omvat gras- en moeraslanden en is de thuisbasis voor heel wat wildsoorten. Hier kom je om verwend te worden en dit begint reeds bij dageraad met een verse kop koffie, tot laat in de avond wanneer u wordt uitgenodigd door het geluid van trommels, u uitnodigend voor een heerlijk avondmaal. Een zeer toegewijd personeel zal ervoor zorgen dat een verblijf memorabel zal worden. De stijlvolle accommodatie omvat 11 smaakvol ingerichte chalets, elk met eigen badkamer en vooral veel ruimte en privacy. Iedere chalet heeft ook nog een dek van waar je een mooi uitzicht hebt over de natuur. Lianshulu Lodge kan maximaal 24 gasten ontvangen in acht tweepersoonskamers (waaronder drie suites en een rolstoelvriendelijke kamer), twee tweepersoonskamers en een familiekamer (één grote slaapkamer, die plaats biedt aan vier personen). De acht chalets zijn voorzien van een douche, en de drie suites zijn voorzien van een ligbad, douche en buitendouche.

Lianshulu Lodge staat bekend om zijn traditionele flair en creatieve keuken. Heerlijke maaltijden worden bereid door een professionele chef-kok en worden geserveerd in een elegante gedekte tafels, onder een wilde vijgenboom en omvatten ontbijten, brunches en vrolijke diners die 's avonds worden opgevrolijkt met kaarslicht, gevolgd door het aperitief geserveerd rond een kampvuur. Twee romantische open haarden, een uitgebreide bibliotheek, Afrikaanse souvenirwinkel en een zwembad versterken het perfecte safarigevoel.

Opmerking: Kinderen 0 tot 5 jaar: gratis in de kamer van de ouders. Tussen 6 en 11jaar kunnen ze een kamer delen met twee volwassenen aan kindertarief.

Fully Inclusive Omvat de prijs van de overnachting, alle maaltijden, ochtend en namiddag game activiteiten, frisdrank, park fees, wasserijdienst.

Maaltijden 2019:
Bush brunch: 590 rand/pp

Lunch: 255 rand/pp

Lunchpakket: 195 rand/pp

Avondmaal: 450 rand/pp

Avondmaal op priveterras: 590 rand/pp, minstens 2 personen

Activiteiten 2019 (min 2 personen voor elke activiteit):

Game drive: 1031 rand/pp

Boottocht: 1031 rand/pp

Cultureel bezoek aan dorp: 688 rand/pp

Vissen per boot: 2331/pp

Maaltijden 2020:

Bush brunch: 630 rand/pp (min 2 pax)

Lunch: 270 rand/pp

Lunchpakket: 205 rand/pp

Avondmaal: 480 rand/pp

Avondmaal op priveterras: 630 rand/pp, minstens 2 personen

Activiteiten 2020 (min 2 personen voor elke activiteit):

Game drive: 1100 rand/pp

Boottocht: 1100 rand/pp

Cultureel bezoek aan dorp: 733 rand/pp

Vissen per boot: 2494 rand/pp

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijBibliotheekZwembadRolstoel vriendelijkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardroger

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadBosgebiedWildNationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in