GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Kasane Self Catering

2kamers/units
Botswana | Chobe East | Kasane Botswaanse eigenaar/uitbater(s): Trisch
937.12 m | Lat:S 17° 47' 36" Long: E 25° 9' 19" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
Kasane Self Catering Cottages is ideaal gelegen aan de oevers van de beroemde Chobe rivier en in het hartje van Kasane aan de grens met Zambia, Zimbabwe en Namibie. De cottages liggen ook nog eens vlak bij het wereldberoemde Chobe Nationaal Park. Zo ben je al snel overtuigd om deze locatie te gaan gebruiken om de regio te verkennen.

Er zijn twee cottages die wel heel netjes verzorgd zijn en uitgeven op een prachtige tuin met zicht op de Chobe rivier. Er is een veilige parkeerruimte en er is zelfs directe toegang naar de rivier aan de hand van een platform.

De twee kamers luisteren naar de naam 'Ouma se Plekkie' (grootmoeders plaats) en Dragon Fly Cottage (libelle Cottage). Een keuken met alle nodige materiaal om aan de slag te gaan, alsook standaard airconditioning zullen gasten zeker weten te waarderen. De cottages worden ook dagelijks schoongemaakt.

Ze hebben ook nog eens een eigen veranda en die geeft niet alleen uit op de prachtige tuin, je kan er ook heel wat vogels waarnemen en wie weet komt de mongoes of enkele wrattenzwijnen wel op bezoek. Handig is dat zich vlakbij ook een Spar en tal van andere winkels bevinden, zodoende je zelf kan koken indien gewenst. Ga je toch liever uit eten, zijn er tal van lodges in de buurt waar je terecht kan voor heerlijke buffetten of a la carte restaurants.

Wie niet zonder zijn of haar dagelijks contact met de buitenwereld kan, is er ook 24u gratis draadloos internet beschikbaar. Activiteiten zoals begeleide safari's per open jeep of bootcruises op de Chobe rivier alsook dagtrips naar Victoria Falls in Zimbabwe kunnen vooraf door Go Zuid-Afrika geboekt worden. Prijzen hiervoor zijn op aanvraag

Wetende dat de kamers netjes verzorgd zijn en dat je van hieruit makkelijk excursies kan ondernemen in de regio, zou dit wel eens je beste (lees; voordeligste) optie kunnen zijn voor een overnachting in Kasane.

Opmerking: Prijzen zijn inclusief Bed Levy (10 pula/pp/nacht)

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Luchthaven transfersZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaatsKeuken

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibar

In de badkamers:

Douche in bad

In de omgeving:

PlattelandStadBosgebiedWildNationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Botswana te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Zeer aangenaam en vriendelijke mensen en er is alles wat je nodig hebt om zelf te koken/ontbijten. Echter af en toe een extra poetsbeurt zou geen kwaad kunnen.

Mr/s Liekens en Mr/s De Ravet (10-10-2015)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in