GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Acra Retreat Mountain View Lodge

6kamers/units
Zuid-Afrika | Panoramaroute | Emgwenya (Waterval Boven) Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Holger en Norma
1295.72 m | Lat:S 25° 38' 59" Long: E 30° 20' 33" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Acra Retreat Mountain View Lodge is zeer mooi gelegen met een prachtig uitzicht over de wijde natuur, meer bepaald in Emgwenya, het vroegere Waterval Boven. Het ligt zeer centraal aan het begin van de Drakensbergen, niet gek ver weg van de beroemde Panoramaroute en het Kruger Nationaal Park. Vogelliefhebbers zullen vinden dat ze hier terecht gekomen in een waar vogelparadijs. Het gastenhuis telt zes ruime kamers die individueel zijn ingericht. De Zebra kamer is een van de grootste kamers en heeft een eigen dek van waar je een prachtig uitzicht hebt op de tuin en de omgeving. Net als alle andere kamers is deze zeer mooi ingericht, zeer ruim en beschikt het over modern comfort zoals airconditioning, televisie, een plafondventilator, minibar en kluisje. Deze kamer kan ook gebruikt worden voor reizigers met kinderen, want er kunnen makkelijk nog enkele bedden bijgeplaatst worden indien nodig. De badkamer is op z'n zachtst gezegd een kleine balzaal te noemen. De Rhino kamer heeft twee 3/4 bedden voor diegene die een wat groter enkel bed wensen. Ouders met kinderen die toch graag wat meer privacy wensen kunnen makkelijk de Elephant en de Gecko kamer met elkaar combineren. Deze heeft ook een hele ruime badkamer. De African kamer is een zeer geliefde kamer met Queen size bed en vooral een prachtig mooi panoramisch uitzicht vanop het balkon. Door haar unieke ligging is dit gastenhuis een ideale uitvalsbasis om de regio te verkennen en Helga en Norma, samen met hun assistenten zullen ervoor zorgen dat het verblijf een aangename herinnering zal worden.
Opmerkingen: Feestdagen betekent de volgende dagen of periodes
10 tot en met 14 februari (Valentijn)
17 tot en met 21 maart (Human rights day)
(Pasen)
27 tot en met 30 april (Freedom Day)
1 mei
12 tot en met 14 mei (moederdag)
16 tot en met 18 juni (vaderdag)
14 tot en met 18 juli (Nelson Mandela-dag)
9 tot en met 13 augustus (nationale vrouwendag)
22 tot en met 25 september (Heritage day)
16 december (verzoeningsdag)
Op valentijnsdag wordt er een extra bedrag aangerekend per kamer, en krijgt de kamer een romantisch tintje met bloemen, champagne, kaarsen, chocolade, fruit, enz.
Op oudejaar wordt er ook een extra bedrag aangerekend voor het diner.

Vraag naar de tarieven voor een vierde t/m zesde persoon op de diverse kamers, kindertarieven en de speciale tarieven tijdens de feestdagen.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternet

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadBosgebiedWildGolfBerg(en) Nationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

De ligging was goed, mooi uitzicht. Ff moeten zoeken gps vond niet direct het adres.

Vandermeulen - Deleener (03-03-2018)

onze accommodatiesin Emgwenya (Waterval Boven) (2)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in