GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Honeyguide Ranger Camp

13kamers/units
Zuid-Afrika | Waterbergen | Mookgophong (Naboomspruit) Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Honeyguide Safari Camps
965 m | Lat:S 24° 7' 48" Long: E 28° 25' 31" check-in: 14:00 / check-out: 11:00
Reserveer
Honeyguide Ranger Camp is gelegen in het prachtige Entabeni reservaat in Limpopo dat deel uitmaakt van de Waterberg Biosfeer. Dit gebied is erkend door Unesco, en geldt als een van de mooiste natuurgebieden van het land. Een landschap dat tot de verbeelding spreekt, met prachtige bergketens, diepe ravijnen, canyons, watervallen en niet te vergeten, de Big Five (neushoorn, luipaard, leeuw, buffel en olifant) en tal van andere diersoorten. Een prachtig gebied om niet alleen wild te observeren, maar ook de perfecte plek om de talrijke vogelsoorten te ontdekken. Dit natuurgebied is daarenboven ook geheel malariavrij wat het nog aantrekkelijker maakt. De slaapplaatsen zijn ondergebracht in dertien canvas tenten opgesteld op een houten dek. Ze liggen hoger van de grond en beschikken elk over een eigen badkamer met douche in open lucht. Elke tent is ook nog eens voorzien van een rieten dak en een eigen terras vanwaar u uitkijkt op het landschap. Er zijn twee familietenten die geschikt zijn voor ouders met kinderen. Honeyguide Ranger Camp heeft ook een eigen restaurant waar naar traditie binnen de Honeyguide groep de heerlijkste maaltijden worden geserveerd. Het avondmaal wordt ofwel in het restaurant ofwel bij het kampvuur onder een blote sterrenhemel opgediend. Noem het maar een authentiek bush-diner. Binnen het reservaat worden zowel voetsafari's als safari in open jeep aangeboden, telkens onder begeleiding van een ervaren ranger en spoorzoeker. Naast de gamedrives bestaat er ook de mogelijkheid om het iets sportiever aan te pakken met een rondje golf in het nabijgelegen golfterrein, of u kunt ook deelnemen aan een boottrip.

TARIEVEN VOOR DE MAAND januari 2020

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van alles inclusief (FI), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking:
- Kinderen van alle leeftijden zijn welkom onder het toezicht van minstens één volwassene.
- Kinderen 0-2 jaar gratis, 3-12 jaar aan 50% van het volwassenentarief.
- Een derde persoon aan het volwassen tarief in de Family tent.

In de prijs voor de accommodatie zijn alle maaltijden, twee gamedrives, een voetsafari en water inbegrepen. Conservation fee van R75 en R50/pp is niet inbegrepen en ter plekke te betalen.

Dagindeling:

Een typische dagindeling start rond 14.00 u. met een middagmaal, rond 16.00 u. volgt dan een gamedrive van een drietal uur. Onderweg worden snacks en drankjes aangeboden (drankjes zijn niet inbegrepen), of koffie en thee. Rond 19.30 bent u dan welkom voor een aperitief en vervolgens wordt het avondmaal geserveerd rond 20.00 u. De volgende ochtend wordt u om 5.30 u. 's ochtends gewekt en geniet u van een lekker kopje koffie of thee waarna rond een gamedrive van een drietal uur volgt omstreeks 6.00 u. Ontbijt is rond 9.30 u. en er is dan eventueel de mogelijkheid om een voetsafari te doen (+16 jaar). Vervolgens herhaalt het programma zich voor diegenen die langer blijven.
Prijzen voor kerstperiode (20 december tot en met 5 januari) en het paasweekend op aanvraag.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijZwembadFaxCopy

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardroger

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadBosgebiedWildGolfBerg(en) Natuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

onze accommodatiesin Mookgophong (Naboomspruit) (2)

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in