GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Pamusha Lodge

17kamers/units
Zimbabwe | Hwange | Victoria Watervallen Zimbabweaanse eigenaar/uitbater(s): Wisdom
991.04 m | Lat:S 17° 55' 38" Long: E 25° 49' 14" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
Pamusha Lodge is sinds enige tijd een gevestigde waarde geworden in Victoria Falls. Deze lodge telt 17 kamers en ligt op amper 2 kilometer van de beroemde Victoria Watervallen. Alle kamers zijn netjes verzorgd, redelijk ruim en voorzien van alle moderne comfort, zoals airconditioning, gratis draadloos internet en een televisie met Dstv-pakket. De lodge heeft ook een tuin met zwembad en een eigen restaurant waar alle maaltijden worden geserveerd. Er is zelfs een 24 uren dienst in de keuken, alsook bij de receptie en bar. Alle gasten kunnen ook gratis gebruik maken van het koffie en thee eilandje. Transfers kunnen vanuit de lodge geregeld worden naar onder andere de watervallen of in de naburige landen. Manager David Makanza zorgt ervoor dat dank zij zijn ervaring dat het de gasten aan niets ontbreekt en ook dat het personeel gedienstig en vriendelijk te werk gaat. Samen met zijn vrouw Susan hebben ze reeds jaren ervaring in de hotelsector. Wie geen grote budgetten wil spenderen aan accommodatie, maar wel een goed onderdak wil vinden dicht bij de Victoria Watervallen is hier zeker aan het juiste adres. Prijs/kwaliteit zeker een aanrader. Zeg dat Go Zuid-Afrika het gezegd heeft!
Opmerking: Vanuit de lodge kunnen ook Sunset Cruises en andere excursies geregeld worden. Extra bed in de standard kamer mogelijk. Enkele kamers hebben een tussendeur (ideaal voor wie met meerdere personen reist.
De lodge biedt ook een shuttledienst aan tussen de lodge en Victoria Falls voor een redelijke prijs van $3 pp/rit.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVWasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyCreditcard faciliteitenParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandStadWildNationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zimbabwe te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

vriendelijk personeel, de maaltijden (diner) zijn wat sober , voor de rest mooi verblijf

Buyle party (04-01-2016)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen