GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Tintswalo Atlantic

5 12kamers/units
Zuid-Afrika | Schiereiland | Hout Bay Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Lizaan Bosman
14.89 m | Lat:S 34° 3' 54" Long: E 18° 22' 5" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Twee kilometer net buiten Hout Bay ligt Tintswalo Atlantic, een exclusieve lodge bij de Atlantische Oceaan en aan een van de meest spectaculaire kustbanen in de wereld, meer bepaald Chapman's Peak Rijlaan. Van bij het zwembad, het restaurant en bar heb je exclusieve uitzichten op de baai en op Chapman's Peak rijlaan. Het zwembad is tevens verwarmd, vooral handig tijdens de wat frissere wintermaanden. Elke Suite heeft zijn eigen typische design en is zeer ruim. Ze komen met een eigen kachel en alle moderne comfort dat de hedendaagse reiziger weet te waarderen. Zo is er de Robbeneiland, Princess Island, Antigua, Madura Island, Cousine Island, Santa Marie Island, Sicily Island, Larnu Island, Ithaca Island en Zanzibar Island Suite. Alle heel bijzonder en geheel in stijl gedecoreerd. Er is ook nog een Luxury 2-bedroom suite die nog ruimer is. Wie niet alleen wil genieten van een schitterende locatie, maar ook van een zeer uitstekende keuken, is bij Tintswalo Atlantic aan het juiste adres. Ze noemen het zelf graag een 'fine dining experience' en daar hebben ze volkomen gelijk in. Alle gerechten worden met heel veel passie en liefde voor het vak bereid. Het oog mag ook wat moeten ze gedacht hebben, want elk bord ziet er telkens weer heel speciaal uit. Er zijn zo van die plekjes die je zeker eens moet ontdekken en daarin is Tintswalo Atlantic geen uitzondering.

TARIEVEN VOOR DE MAAND april 2020

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking:Tintswalo Atlantic opent haar deuren weer op 1 oktober 2019

Tarieven zijn inclusief de overnachting, ontbijt, "sunset canapes", cocktail van de dag, welkomstwijn op de dag van aankomst, huiswijnen, bier, frisdrank, thee en koffie (exclusief Franse champagne, kelderwijnen, sterke drank en exclusieve drankjes)

Hoewel alle maaltijden worden geserveerd (ontbijt, middag- en avondmaal), is het best dat u vooraf even laat weten of u wenst een middag-, of avondmaal te nuttigen. Kamerservice is eveneens mogelijk tijdens de maaltijduren.

Minimumverblijf twee nachten tijdens de weekeinden

Kinderen:Kinderen van alle leeftijden welkom, echter kinderen onder 12 jaar worden na 18:00 niet toegelaten in de eetzaal. Maaltijden 2019
- 2-gangen lunch: R320/pp; kind onder 12: R160/pp
- Christmas Eve Dinner Celebration: R980/pp; kind onder 12: R490/pp
- New Year's Eve Dinner Celebration: R1980/pp; kind onder 12: R990/pp
- Picnic lunch basket: R650/2 pers
- Lunch menu: ter plaatse
- 3-gangen diner: R550/pp; kind onder 12: R275/pp
Maaltijden 2020
- 2-gangen lunch: R360/pp; kind onder 12: R180/pp
- Christmas Eve Dinner Celebration: R980/pp; kind onder 12: R490/pp
- New Year's Eve Dinner Celebration: R1980/pp; kind onder 12: R990/pp
- Picnic lunch basket: R730/2 pers
- Lunch menu: ter plaatse
- 3-gangen diner: R620/pp; kind onder 12: R310/pp

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

onze accommodatiesin Hout Bay (2)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in