GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Little Sossus Lodge

20kamers/units
Namibie | Hardap | Sossusvlei Namibische eigenaar/uitbater(s): Anja Hinterholzer
910.06 m | Lat:S 24° 39' 31" Long: E 15° 59' 26" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
A Little Sossus Lodge is gelegen in een prachtige omgeving, haast 'in the middle of nowhere'. Het hoofdgebouw is zo een beetje het centrale gedeelte van deze lodge en was voordien een boerderij die nu geconverteerd werd tot een overnachtingsplaats in de woestijn en met een unieke sterrenhemel bij nacht of gasten die genieten van een prachtige zonsondergang. Het ontvangst is vriendelijk en tegelijkertijd hartelijk. De faciliteiten zijn zo voorzien dat iedereen er zich vrij kan bewegen en zodat een huiselijke sfeer wordt verkregen. De veranda is de plaats bij uitstek voor het genieten van het ontbijt, middag- of avondmaal. Er is ook een kleine leefruimte in typisch Afrikaanse stijl waar je tot rust kan komen in de lederen sofa. In totaal zijn er 20 chalets op het domein die een prachtig zicht van 180 graden meekregen. Alle kamers zijn voorzien van elektriciteit op basis van batterijen die worden aangedreven op windenergie, of een dieselgenerator mocht de wind ontbreken. Alle zeepjes zijn milieuvriendelijk vervaardigd. Twaalf van de chalets hebben twee enkele bedden en de andere hebben vier bedden en worden beschouwd als Family Units. Verder heeft Little Sossus Lodge ook een kampeerplaats, geschikt voor 10 plaatsen, die nota bene beschouwd worden als de beste in Namibie. Elke kampeerplaats komt met een eigen badkamer (en zelfs warm water). Een gemeenschappelijke keuken staat ter beschikking van de gasten. Bij aankomst kunnen gasten een barbecuepakket bestellen, net als vers gebakken brood. Vanuit de lodge worden ook begeleide trips georganiseerd naar onder andere Sossusvlei, een 4x4 gamedrive, een sundowner trip en Barbecue Boma dinner onder een blote sterrenhemel.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juli 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van kamer, ontbijt, diner (DBB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Maaltijden 2023: 
- Lunchpakket: 140 N$/pp
- Lunch: 175 N$/pp

Activiteiten 2023:
- Sundowner Drive: 875 N$/pp
- Guided Sossusvlei trip: 2190 N$/pp (min. 2 pers)

Maaltijden 2024: 
- Lunchpakket: 250 N$/pp
- Ontbijt: 300 N$/pp en 240 N$ per kind 
- Avondmaal: 450 N$/pp en 360 per kind

Activiteiten 2023:
- Sundowner Drive: 1188 N$/pp
- Guided Sossusvlei trip: 2438 N$/pp (min. 2 pers)

Camping: je betaalt voor de kampeerplaats + extra per persoon, max. 8 personen per plaats

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Open haardZwembadFaxCopyBraaiParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorRookverbodThee en koffie

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandWildBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Township
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Mooi locatie dicht bij Sossusvlei. Ook hier zeer vriendelijk onthaal met drankje

Rubens-Laeveren (07-10-2018)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in