GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Pongwe Beach Hotel

20kamers/units
Zanzibar | North East Coast | Pongwe Beach Zanzibari eigenaar/uitbater(s): Robyn
6.07 m | Lat:S 6° 3' 6" Long: E 39° 24' 33" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Pongwe Beach Hotel is een heel charmant hotel met slechts 20 kamers. Leuke aan het hotel is dat je een volledig privaat strand voor jezelf hebt. Dat betekent dat je ook geen last zal hebben van de zogenaamde 'Beach Boys' die je maar al te graag iets willen verkopen. Tegelijkertijd straalt deze lodge heel veel rust en privacy uit. Pongwe is gelegen halverwege de oostkust van Zanzibar en op ongeveer een uurtje rijden van de internationale luchthaven en het historische Stone Town. Het hotel telt in totaal 20 kamers in verschillende type. Er kan gekozen worden uit de 13 Beachfront kamers welke allemaal beschikken over en eigen terras en badkamer, alsook een zitplaats. De 3 Garden View kamers liggen iets achterin, pak weg 20 meter. De vier Sea View Suites beschikken over badkamer met douche, een eigen terras en een plunge pool. De kamers hebben allemaal ventilatoren. Dagelijks staat er mineraalwater op de kamer. Het water van de kraan is gezuiverd, maar het wordt niet aangeraden het te drinken. Alle kamers zijn voorzien van een dubbel bed. Daar waar mogelijk (in de grotere kamers) kan tot maximum twee enkele bedden worden bijgevoegd. Het zwembad is alvast heel uitnodigend want het geeft uit op het strand en met het zicht op de azuurblauwe Indische Oceaan. Het restaurant en bar geven uit op het strand. Een a la carte menu is beschikbaar en op vrijdagavond wordt telkens een typische traditionele Swahili avond georganiseerd. Pongwe Beach Hotel heeft ook een kleine bibliotheek. Internet is gratis beschikbaar op de computer van het hotel en indien gasten willen gebruik maken van draadloos internet voor hun eigen apparaten kunnen ze een voucher aanschaffen van 10 US$. De beste periode om hier in de zee te gaan zwemmen of snorkelen is bij hoog tij. Het laag tij is niet geschikt voor het zwemmen. Via het hotel kan je ook fietsen huren en gasten mogen gratis gebruik maken van kajaks. Snorkelen kan bij het Pongwe rif (15 US$ per persoon). Volwassenen kunnen snorkelmateriaal van het hotel gebruiken, kinderen die jonger dan 12 zijn moeten eigen materiaal voorzien. Pongwe Lodge is geen luxe resort, maar een heel charmante lodge die prijs/kwaliteit vrijwel iedereen wel zal bekoren, zeker vanwege de locatie, de vriendelijke service en de goede keuken, zeg dat Go Zuid-Afrika het gezegd heeft!
Opmerking: De kamers kunnen geboekt worden op Bed and Breakfast (BB) of Half Board (HB) basis. Enkel een voorschot van 25% garandeert de reservatie. Voor het middagmaal is er een a la carte menu beschikbaar in US$

Kinderen:

- 0 tot 3 jaar: verblijven gratis bij twee volwassenen
- 4 tot 11 jaar kunnen de kamer delen met twee volwassenen. Indien een eigen kamer gewenst is, aan het volwassen tarief

Transfers: van en naar de luchthaven aan 50 US$ per voertuig (max 6 personen), enkele rit
Kredietkaart: Betalingen met Master of Visa kan bij het hotel mits een toeslag van 5%
Sluiting: 20/4 tot 1/6 is het hotel gesloten

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid WasserijBibliotheekZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodThee en koffieKluisje

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

StrandPlattelandStadNatuurreservaat Township
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zanzibar te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

onze accommodatiesin Pongwe Beach (2)

Sinds 1 juli 2015 geldt er in Zanzibar een zogenaamde Infrastructur Tax. Deze kost 1 US$/per persoon/nacht en zal door de meeste hoteliers ter plekke worden verrekend met de klant.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen