GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Zanzibar Ocean Blue

8kamers/units
Zanzibar | North East Coast | Paje Zanzibari eigenaar/uitbater(s): Humphrey Kambini
9.8 m | Lat:S 6° 16' 6" Long: E 39° 32' 8" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Zanzibar Ocean Blue is gelegen in een van de meest geliefde badplaatsen in Zanzibar, Paje. Lange witte stranden, een azuurblauwe oceaan en net de juiste wind zorgen ervoor dat dit de kitesurf plek bij uitstek is. Dit charmante gastenhuis telt slechts acht kamers, maar laat dat nu een groot voordeel zijn. Persoonlijke service en niet het gevoel hebben in een groot resort te zijn terecht gekomen heeft zo zijn voordelen. Je kan hier genieten van zon, zee en strand in alle rust en nota bene ook nog eens uitstekend, voordelige en comfortabel overnachten. De acht kamers zijn zeer ruim en hebben een hele mooie ruime badkamer. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, een kluisje, koelkast en een zitruimte, alsook een terras met stoeltjes. Er wordt onderscheidt gemaakt tussen Sea View en Pool View kamers, maar echt veel maakt het niet uit. Op het domein is er ook een restaurant waar dagelijks een a la carte menu wordt aangeboden en de keuze is zeer ruim. Van bij het zwembad stap je zo op het strand. Er is niet een maar twee zwembaden, het kleinere bad is meer geschikt voor de jonge kinderen. De lodge opende de deuren in 2013 en dat maakt dat alles nog nieuw is. Alles is heel proper en je kan hier echt van alle rust genieten, op alle vlak een uitblinker, zeg dat Go Zuid-Afrika het gezegd heeft!
Opmerking: Supplement Half Board (HB) 25 US$ Full Board (FB) 45 US$, zonder drankjes

Transfer: per trip van en naar de luchthaven aan 70 US$ tot 10 personen

Kinderen tot 3 jaar verblijven gratis bij twee volwassenen op de kamer. Bedje beschikbaar.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid ZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternet

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

StrandPlattelandStadNatuurreservaat Township
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zanzibar te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Sinds 1 juli 2015 geldt er in Zanzibar een zogenaamde Infrastructur Tax. Deze kost 1 US$/per persoon/nacht en zal door de meeste hoteliers ter plekke worden verrekend met de klant.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen