GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Diggers Inn

40kamers/units
Botswana | North East | Francistown Botswaanse eigenaar/uitbater(s): Tumie
999.33 m | Lat:S 21° 9' 43" Long: E 27° 30' 36" check-in: 14:00 tot / check-out: 11:00
Reserveer
Digger Inn is ideaal gelegen in het centrum van Francistown, de tweede grootste stad in Botswana. Ook gekend als de “Capital of the North”, ligt Francistown in het noordoosten van het land en is ontstaan als mijnstad in 1897. Digger Inn biedt goede accommodatie aan zowel de zakenman als de tourist welke op doorreis is naar Maun en Nata. Het hotel is gedecoreerd in de stijl van de oude mijnstad en biedt alle nodige moderne luxe. Accommodatie is op basis van enkel logies, maar ontbijt kan genuttigd worden in The Thorn Tree Coffee Shop en dineren kan in de Digger Pub and Grill restaurant/sport bar. Ook zijn er tal van andere restaurants in de stad, op wandelafstand. Het hotel beschikt over 40 kamers, waaronder standaard kamers voor 2 personen alsook familiekamers. De standaard familiekamers hebben een kamer met twin bed an aanpalende badkamers alsook een aparte zitruimte met een stapelbed voor 2 kinderen. De executive familie kamers zijn 2 aparte kamers met tussendeur, elk met hun eigen badkamer. Deze kunnen geboekt worden voor 2 2 volwassenen en 2 kinderen. Alle kamers hebben airconditioning en beschikken over televisie met 12 kanalen. Er is gratis wifi in het volledige hotel. Er is tevens voldoende parkeergelegenheid.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid WasserijDraadloos netwerkParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingWasserijRookverbodKoelkast/minibarInternetTelevisie

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

Stad
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Botswana te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

onze accommodatiesin Francistown (3)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in