GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Brandberg Rest Camp

10kamers/units
Namibie | Erongo | Uis Namibische eigenaar/uitbater(s): Romenia Shikalepo
802.14 m | Lat:S 21° 13' 6" Long: E 14° 52' 4" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Brandberg Rest Camp is gelegen in het kleine Uis, ooit nog een bloeiende mijnbouwomgeving in het hart van Damaraland. Het is de ideale verbinding tussen Swakopmund in het zuidwesten en Etosha Nationaal Park in het noorden. Het kamp biedt verschillende type accommodatie aan, allemaal netjes verzorgd en met eigen badkamer. De standaard kamers hebben airconditioning. De selfcatering kamers zijn alleenstaande cottages waar meerdere bedden zijn in ondergebracht. Er is ook een grote kampeerruimte op het domein. Verder telt Brandberg Rest Camp ook een groot zwembad, een bar en een restaurant, waar je tevens gebruik kan maken van draadloos internet. Het restaurant is dagelijks geopend voor zowel ontbijt, middag- alsook avondmaal. Er kunnen vanuit de lodge verschillende excursies ondernomen worden, waaronder naar de Brandberg White Lady Paintings en tal van rotsschilderingen en graveringen.

TARIEVEN VOOR DE MAAND februari 2020

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting zonder ontbijt (RO), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking:
Kinderen van 4 tot 12 jaar = kindertarief
In self catering: kinderen van 0 tot 3 jaar: 275R/nt (2019; 2020: gratis))
Camping: kinderen van 0 tot 3 jaar: 63R/nt(2019; 2020: gratis)

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid ZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorRookverbodThee en koffieHaardroger

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadBerg(en) Nationaal ParkTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in