GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Makalani

2 10kamers/units
Namibie | Oshana | Tsumeb Namibische eigenaar/uitbater(s): Michelle
1317.55 m | Lat:S 19° 14' 41" Long: E 17° 42' 56" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Makalani is gelegen in het centrum van Tsumeb en is een druk bezocht hotel. Het is de ideale stopover voor bezoekers aan het oostelijke deel van het beroemde Etosha Nationaal Park, wat ongeveer op 95 km verwijderd ligt. Sinds 1999 is het hotel onder nieuw toezicht en dat heeft er voor gezorgd dat de algemene standaard van het hotel aanzienlijk verbeterde. Er zijn verschillende kamertypes waaruit kan gekozen worden. Zo is er een Honeymoon Suite die heel ruim is met een eigen badkamer en airconditioning in de kamer. Verder heeft elke kamer ook koffie- en thee-faciliteiten, telefoon en televisie. De familie kamers tellen elk 4 enkele bedden, ideaal voor grotere gezinnen of vrienden die samen reizen en er niet mee inzitten een kamer te delen. De standaard kamers zijn best ruim en beschikken eveneens over alle moderne comfort. Makalani heeft tevens een zwembad en een bar en restaurant, alsook een conferentieruimte. Verwacht geen overdreven luxe, want dat kan ook niet aan de zeer democratische prijzen die ze rekenen.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeTelevisie

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadBerg(en) Nationaal ParkTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

onze accommodatiesin Tsumeb (1)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in