GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Maru Maru

44kamers/units
Zanzibar | Stone Town | Stone Town Zanzibari eigenaar/uitbater(s): Philip Mwakimu
14.06 m | Lat:S 6° 9' 42" Long: E 39° 11' 22" check-in: 13:00 / check-out: 11:00
Reserveer
Maru Maru is een vrij nieuw hotel dat gelegen is in het oude stadsgedeelte van Stone Town en vlak bij het oude fort (Old Fort) en het House of Wonders. Via een smal steegje kom je bij de doorgaan tot Maru Maru en niets voorspeld dat je hier in een waar paradijs bent toegekomen, tot je het hotel betreed. Dit boetiek hotel is werkelijk een pareltje. Sterker nog, naar onze mening een van de mooiste hotels in Stone Town. Met 44 kamers zou je denken dat het een groot hotel is, maar dat valt allemaal reuze mee. Op geen enkel moment heb je het gevoel van drukte. Maru Maru straalt complete rust uit. De eigenaars zijn erin geslaagd dit oude paleis van een van de sultans van Zanzibar weer helemaal in zijn oude glorie te herstellen. Ze hebben het zelfs nog beter gedaan als voorheen en wisten modern comfort en oude tradities perfect met mekaar in harmonie te brengen. Pure klasse, zo kunnen we het wel stellen. De kamers zijn zeer ruim en voorzien van alle moderne comfort, denk daarbij aan airconditioning, een kluisje, koelkast, thee en koffie, flatscreen televisie en gratis draadloos internet op de kamer. Er is een familiekamer die gelegen is in de New Wing en welke geschikt is voor 4 volwassenen of twee volwassenen en drie kinderen. Elke avond wordt de kamer opnieuw opgemaakt, het muskietennet toegetrokken en het bed netjes opgemaakt. Het gebouw werd opgesplitst in twee delen, vooraan de Classic Wing, met 11 kamers, en achteraan de New Wing met 33 kamers. Daartussen een binnenplein waar je kan genieten van een koffie en/of gebak. Het is een van de enigste hotels in Stone Town waar je niet de trap hoeft te nemen, maar gebruik kan maken van een lift. De lounge en het restaurant bevinden zich op de bovenverdieping en zijn eveneens zeer gezellig en comfortabel ingericht. Hier krijg je een 360 graden zicht over Stone Town en kijk je ook uit op de Indische Oceaan. Verse ingredienten worden aangeschaft bij lokale producenten en de keuken is zowel Indisch als Europees getint. Maru Maru, zeker een adresje om te onthouden bij uw bezoek aan Stone Town, zeg dat Go Zuid-Afrika het gezegd heeft!

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid WasserijInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopy

In de kamers:

AirconditioningVentilatorTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TV

In de omgeving:

StrandPlattelandStadTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zanzibar te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Sinds 1 juli 2015 geldt er in Zanzibar een zogenaamde Infrastructur Tax. Deze kost 1 US$/per persoon/nacht en zal door de meeste hoteliers ter plekke worden verrekend met de klant.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen