GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Jump Street Chalets

10kamers/units
Botswana | Okavango Delta | Maun Botswaanse eigenaar/uitbater(s):
938.88 m | Lat:S 20° 0' 42" Long: E 23° 25' 2" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Jump Street Chalets bestaat uit 10 kamers met telkens twee enkele bedden of een dubbel bed in de kamer. De kamers zijn netjes verzorgd en beschikken over airconditioning, televisie en een minibar, alsook een eigen badkamer met douche. De chalets werden opgericht onder een grasdak en gedecoreerd in een Afrikaans thema. Het gastenhuis ligt op slechts 15 minuten van Maun International Airport verwijderd. Vanuit de lodge worden verschillende excursies aangeboden, waaronder mokoro trips en vluchten over of in de Okavango Delta. Het gastenverblijf heeft een eigen bar en restaurant, de Linyanti. Er worden heerlijke maaltijden klaargemaakt met een lokaal en Europees tintje. Met regelmaat van de klok worden ook barbecues georganiseerd. Rond het zwembad is een prachtige tuin aangelegd met wuivende palmbomen.
Opmerking: Vanuit de lodge kunnen activiteiten georganiseerd worden, best wel vooraf reserveren. Onder andere mokoro safari, meerdaagse trips in de Okavango Delta, Moremi, Chobe, Kalahari en Makgadigadi Pans

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVWasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyBraaiParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarTelevisie

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadWildNationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Botswana te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in