GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Guma Lagoon Camp

12kamers/units
Botswana | Panhandle | Etsha 13 Botswaanse eigenaar/uitbater(s): Molly
980.22 m | Lat:S 18° 57' 46" Long: E 22° 22' 25" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Guma Lagoon Camp is gelegen aan de noordwestelijke oever van de gelijknamige lagune in een prachtig deel van de Okavango Delta. Dit kamp wordt beschouwd als een paradijs voor hengelaars. Er is keuze uit een selfcatering optie, bed and breakfast, al dan niet inclusief drie gangen diner of de Fully inclusive. De tenten zijn allemaal ondergebracht onder canvas, om zo voor de nodige bescherming te zorgen voor de zon en hitte. De chalets zijn ruim en liggen allemaal aan de oever. De kamers zijn zeer ruim en al bij al heel netjes verzorgd met teakhouten bedden, muskietennetten en een eigen badkamer. Geen overbodige luxe, maar een 'echt' Afrikaans bush gevoel, dat is wat je hier mag verwachten. Guma Lagoon Camp telt 7 kampeerplaatsen en 12 cabines. De cabines hebben twee enkele bedden en een eigen badkamer met douche. De kampeerplaatsen hebben een eigen toilet en warm water voorzieningen, maar geen elektriciteit. Een enkel stopcontact in de keuken kan gebruikt worden voor het laden van batterijen (geen garantie op elektriciteit). Een keuken staat ter beschikking voor gasten die wensen zelf te koken. Vanaf de receptie kan ijs, hout, brood en barbecue paketten verkregen worden. Voor de gasten die niet zelf willen koken, is er het restaurant en bar, dat tevens het zicht heeft over de lagune. Maaltijden dienen vooraf geboekt te worden.

Buiten hengelen kan je vanuit de lodge ook een safari ondernemen in een typische mokoro boot, de beste manier om de Okavango Delta te ontdekken. Er zijn verschillende dagtrips beschikbaar, maar je kan er ook meerdere dagen op uit trekken met tent en mokoro. Vanuit het kamp heb je eerst een 15 minuten durende transfer per motorboot tot bij het mokoro dorp. Hier ga je in een glasvezel of houten mokoro, met gids de delta in. Boottrip per motorboot 's avonds met een spotlight kunnen ook geboekt worden. Hier ga je vooral op zoek naar het rijke vogelleven en kan je genieten van een ongelooflijke sterrenhemel.

Opmerking:Prijzen inclusief bed levy
Maaltijden 2019:
- Diner P 210/pp (3 gangen)
- Diner P 140/pp (alleen hoofdmaaltijd)
- Lunchpakket P 71/pp
- Lunch P 84/ pp
- Ontbijt P 84/pp (warm)
- Ontbijt P 50/pp (continental)

Activiteiten 2019:
Het is aangeraden om alle geplande activiteiten vooraf te boeken daar de vraag groot is en je mogelijk geen plek meer vindt eens ter plaatse.
Bootverhuur:
- Kleine boot (16ft) P 1375/pd (max 4 pax); P 332/pu (max. 4 pax)
- Middelgrote boot (18ft) P 1750/pd (max. 9 pax); P 477/pu (max 9 pax)
- Grote boot (21ft) P 1890/pd; P 625/pu (Alleen dagtochten); P 532/pu (max. 6pax)
Let op (extra) P 12,50 per liter gebruikte brandstof (wijzigingen voorbehouden)

- Nachtritten (1 uur) (Per motorboot): P 138/pp
- Transfer van/naar Etsha13 P 144/pp (enkele reis) (Per voertuig)
- Transfer naar/van Seronga P 1540 (kleine boot) retour (max 4 pax)(Per boot) P 2240 (grote boot) retour (max 9 pax)
Extra: P 66/pp enkele reis- Transfer van landingsbaan naar boot

Mokoro-trips: NB: Kinderen beneden 12 jaar niet toegelaten op Mokoro-trips
- Mokoro dagtrip: P 1588/pp, incl concessieprijs (- onder voorbehoud van wijzigingen)
- Twee dagen Mokoro-pakket (1 nacht kamperen op camping Guma & 1 nacht kamperen op een eiland): P 1980/pp (- onder voorbehoud van wijzigingen); Mokoros voor extra bagage worden in rekening gebracht voor P 490 per mokoro per dag
- Mokoro-pakket voor drie dagen (1 nacht kamperen op camping Guma & 2 nachten kamperen op een eiland): P 2242/pp (- onder voorbehoud van wijzigingen); Mokoros voor extra bagage worden in rekening gebracht voor P 490 per mokoro per dag

Prijzen zijn exclusief kampeeruitrusting, maar deze is te huur in het kamp. Materiaalverhuur moet vooraf worden geboekt.
Eten en drinken zijn niet inbegrepen in de prijzen, maar basismaaltijden, braai-packs en drankjes kunnen vooraf worden besteld bij het kamp.
Verhuur van materiaal: Tenthuur P 145 per tent; Slaapzak, mat, kussen P 73/pp; Kookgerei P 72/pp (2 personen) Maaltijden 2020:
- Diner P 210/pp (3 gangen)
- Diner P 140/pp (alleen hoofdmaaltijd)
- Lunchpakket P 71/pp
- Lunch P 84/ pp
- Ontbijt P 84/pp (warm)
- Ontbijt P 50/pp (continental)

Activiteiten 2020:
Het is aangeraden om alle geplande activiteiten vooraf te boeken daar de vraag groot is en je mogelijk geen plek meer vindt eens ter plaatse.
Bootverhuur:
- Kleine boot (16ft) P 1450/pd (max 4 pax); P 348/pu (max. 4 pax)
- Middelgrote boot (18ft) P 1838/pd (max. 9 pax); P 500/pu (max 9 pax)
- Grote boot (21ft) P 1988/pd; P 65/pu (max. 6pax)
- River boot (max 6 pax; alleen dagtrips) P 2813/pd; P 663/pu Let op (extra) P 12,50 per liter gebruikte brandstof (wijzigingen voorbehouden)

- Nachtritten (1 uur) (Per motorboot): P 144/pp
- Transfer van/naar Etsha13 P 152/pp (enkele reis) (Per voertuig)
- Transfer naar/van Seronga P 1619 (kleine boot) retour (max 4 pax)(Per boot); P 2350 (grote boot) retour (max 9 pax)
Extra: P 66/pp enkele reis- Transfer van landingsbaan naar boot

Mokoro-trips: NB: Kinderen beneden 12 jaar niet toegelaten op Mokoro-trips
- Mokoro dagtrip: P 1667/pp, incl concessieprijs (- onder voorbehoud van wijzigingen)
- Twee dagen Mokoro-pakket (1 nacht kamperen op camping Guma & 1 nacht kamperen op een eiland): P 2074/pp (- onder voorbehoud van wijzigingen); Mokoros voor extra bagage worden in rekening gebracht voor P 490 per mokoro per dag
- Mokoro-pakket voor drie dagen (1 nacht kamperen op camping Guma & 2 nachten kamperen op een eiland): P 2348/pp (- onder voorbehoud van wijzigingen); Mokoros voor extra bagage worden in rekening gebracht voor P 490 per mokoro per dag

Prijzen zijn exclusief kampeeruitrusting, maar deze is te huur in het kamp. Materiaalverhuur moet vooraf worden geboekt.
Eten en drinken zijn niet inbegrepen in de prijzen, maar basismaaltijden, braai-packs en drankjes kunnen vooraf worden besteld bij het kamp.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Parkeerplaats

In de kamers:

Rookverbod

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildNationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Botswana te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

We zijn er geraakt maar toch extreem slecht te bereiken, vanuit het dorp zeer slecht bewegwijzerd, er zijn verschillende tracks, je weet niet welke je moet volgen. We hadden een 4x4 maar de weg is extreem zanderig, op het randje te doen, 1x vastgereden. Voor de rest leuk verblijf.

Caroline en Kris Van der Meirsch - Pieters (29-11-2015)

onze accommodatiesin Etsha 13 (1)

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in