GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Camp Chobe

20kamers/units
Namibie | Zambezi (Caprivi) | Katima Mulilo Namibische eigenaar/uitbater(s): Charmaine Beeslaar
956.93 m | Lat:S 17° 53' 53" Long: E 24° 43' 43" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Camp Chobe is gelegen in het oostelijke deel van de Caprivi strook, aan de oevers van de Chobe rivier. Niet minder dan 500 vogelsoorten kunnen hier worden aangetroffen en dan hebben we het nog niet eens gehad over de natuurlijke schoonheid van deze regio. Het kamp ligt op slechts drie kilometer van de Ngoma grenspost en geniet daarom een haast exclusief recht om uit te kijken over Chobe Nationaal Park en de gelijknamige vloedlijn. Het hoofdgebouw ligt strategisch gelijk met de oever, waardoor gasten kunnen genieten van het prachtige uitzicht en de rijke dierenwereld die hier kan worden aangetroffen. Camp Chobe telt in totaal 20 tenten die allen zijn opgebouwd op een dek dat boven het waterniveau uitsteek. Alle tenten zitten onder canvas om zo bescherming te bieden tegen de zon en hitte. Alle elektrische energie is opgewekt door zonnepanelen en warm water wordt verkregen door houtkachels. Het kamp beschikt over een boma, waar onder een blote sterrenhemel het avondmaal wordt geserveerd terwijl het kampvuur brand, een restaurant en bar, een leefruimte en een kleine leeshoek, alsook een zwembad en souvenirshop. Tal van activiteiten worden vanuit het kamp georganiseerd, safari per kano, landsafari in open jeep en onder andere voetsafari's onder begeleiding van een ervaren ranger en gids.
Opmerking: 40 N$ per dag/per persoon bijdrage voor de lokale gemeenschap en conservatie niet inbegrepen. Deze wordt ter plekke verrekend (niet van toepassing op kampeerders)

Kinderen:

Kinderen tot 5 jaar verblijven gratis bij twee volwassenen. Kinderen tussen 6 en 13 jaar aan 50%.

Activiteiten 2017:

Het is aangeraden om alle geplande activiteiten vooraf te boeken daar de vraag groot is en je mogelijk geen plek meer vindt eens ter plaatse.

- Halve dag bootsafari (2 a 3u) 350 N$/pp
- Volle dag bootsafari (6u vertrek om 10u) 750 N$/pp
- Wandelsafari 300 N$/pp
- Canadese kanoboten (2 a 3u) 350 N$/pp
- Canadese kanoboten (6 a 10 u, inclusief lunch) 750 N$/pp
- Canadese kanoboten en wandelsafari (6 a 10u, inclusief lunch) 750 N$/pp

Activiteiten 2018:

- Bootcruise (2-3 uur) ochtend of avond: 500 N$/pp - Bootcruise (6 uur) min 4 pers.: 1063 N$/pp - Bootcruise (1-2 uur) zonsondergang: 438 N$/pp - Wandelsafari met gids (2 uur): 250 N$/pp - Kanotocht (2-3 uur): 500 N$/pp - Kanotocht (6-10 uur) inclusief lunch: 1000 N$/pp - Kanotocht en wandelsafari (6-10 uur): 1063 N$

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardBibliotheekZwembadFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

RookverbodThee en koffieKluisje

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildNationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in