GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Montagu Vines

4 15kamers/units
Zuid-Afrika | Route 62 | Montagu Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Ursula en Campbell Blamey
228.92 m | Lat:S 33° 47' 3" Long: E 20° 6' 53" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 11:00
Reserveer
Montagu Vines, een naam die door de geschiedenis heen haar reputatie waarmaakte. In 1984 spoelde hier op het domein een ganse abrikozenplantage weg. Op zich geen grote ramp en er wordt besloten om de abrikozen te vervangen door wijndruiven. Met succes, want in 2007 wordt er een van de beste Chenin Blanc wijnen in de regio geproduceerd, de Beverly Down. In november 2008 herhaalt de geschiedenis zich wanneer slecht weer ervoor zorgt dat de ganse wijngaard wegspoelde. Na herhaaldelijke pogingen om opnieuw druiven aan te planten beseffen de eigenaars dat ze in plaats van druiven een olijfgaard zullen aanleggen. In de toekomst hopen ze alvast opnieuw wijndruiven te gaan verbouwen. Maar, we wijken eigenlijk af en dat is Montagu Vines, een wel zeer charmant gastenhuis gelegen op het domein. In een lang verleden gerund door Richard Ilett, maar heden in handen van Campbell en Ursula Blamey. Zij woonden vroeger in Eston, Kwazulu-Natal, waar ze een suikerrietplantage hadden. In zeer snelle tijd maken ze van Montagu Vines een succesvol gastenhuis en van einde en ver komen reizigers naar hier om te genieten, en geef ze eens ongelijk!

Montagu Vines telt 8 Garden Rooms, alle met een eigen badkamer, een satelliet televisie, gratis draadloos internet, haardroger, verwarmd handdoekrek, koffie en thee, airconditioning en/of ventilatoren in de kamer. Voor tijdens de wat koudere wintermaanden is er op de kamer een open haard voorzien en tevens elektrische dekens. Er zijn ook nog vier standaard kamers, die alle beschikken over een Queen-size bed en eentje met twee enkele bedden. In het nieuwe gedeelte van het huis zijn er ook nog drie Luxury kamers, waarvan er twee voor- en achteraan toegang hebben. Ze hebben ook een ruimere badkamer en een eigen veranda. Dagelijks wordt een heerlijk ontbijt geserveerd in het hoofdhuis. Hier kan je buiten van een heerlijke maaltijd ook genieten van het mooie zicht op de olijfgaard. Buiten het succesvolle gastenhuis proberen Ursula en Campbell hun best te doen om hun lodge zo eco-vriendelijk te runnen, zo maken ze onder andere gebruik van zonnepanelen om warm water te produceren, energiebesparende lampen en proberen ze zoveel mogelijk afbreekbare producten te gebruiken en afval op een ecologische manier te recycleren. Buiten tal van activiteiten die je in de regio kan ondernemen, is Montagu ook een uitstekende uitvalsbasis om deze unieke wijnregio te verkennen.

Opmerking: Kinderen +12 welkom. Maximaal twee personen per kamer, geen family rooms.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijBibliotheekZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaatsDeken

In de kamers:

AirconditioningVentilatorOpen haardVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadGolfBerg(en) Natuurreservaat Rivier of meerTownshipWijnregio
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in