GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Tamboti Lodge

4 13kamers/units
Zuid-Afrika | Oostelijk laagveld | Tzaneen Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Rene van Aswegen
777.27 m | Lat:S 23° 50' 29" Long: E 30° 8' 46" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Tamboti Lodge is gelegen in Tzaneen, letterlijk de poort naar de prachtige Magoebaskloof regio, , een van de mooiste ravijnen in Zuid-Afrika. Over een afstand van slechts 6 km wordt het hoogteverschil van 600 meter met de Grote Rand overbrugd. Ook langs deze weg kan je de Debengeni Falls bezoeken. Genieten doe je van een weelderige subtropische plantengroei, watervallen, stroomversnellingen en vele prachtige panorama's. die rijk is aan exotische plantages van onder andere macademian noten, mango, papaja, lychees, avocado en heel wat citrus en bananen. Ook de lodge zelf ligt in een prachtige exotische tuin, met wuivende palmbomen en een mooi zwembad om voor de nodige verkoeling te zorgen tijdens de warme, vochtige zomermaanden. De lodge telt drie kamertype, waaronder de Economy kamers, welke de kleinste zijn. De badkamers zijn niet gescheiden van de kamer en in de loft vind je airconditioning, koffie en thee, douche en een kleine zitplaats terug als standaard opties. De standaard kamers beschikken over een Queen-size bed en eveneens airconditioning, koffie en thee, douche en ligbad in een aparte badkamer. De Luxury kamers hebben een King-Size bed airconditioning, satelliet televisie met een selectie aan verschillende kanalen, koffie en thee, douche en ligbad. Er is een veilige parkeerruimte en luchthaven transfers zijn mogelijk op verzoek.
Kinderen
- max 1 kind kan de kamer delen met 2 volwassenen (slechts 1 kamer heeft een extra bed)
- tussen 0 en 5 jaar gratis bij twee volwassenen op de kamer.
- van 5 tot 12 jaar aan 50% bij twee volwassenen op de kamer.
- ouder dan 12 jaar aan volwassenetarief.
- indien 2 kinderen reizen met ouders, moeten deze ongeacht de leeftijd een aparte kamer nemen aan volwassen tarief

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadBosgebiedBerg(en) Natuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Verrassend mooie omgeving. Lodge was in orde. Prijs/kwaliteit was het in orde.

Billen family (22-08-2023)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in