GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Bramasole

8kamers/units
Zuid-Afrika | Oostelijk laagveld | Tzaneen Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Talisa Currin
1417.02 m | Lat:S 23° 52' 51" Long: E 29° 59' 0" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 11:00
Reserveer
Bramasole gastenhuis is zo een van die adresjes om te onthouden. Gelegen aan het gelijknamige meer met een pracht van een uitzicht in een omgeving vol van rust en schoonheid. Hier kom je om te genieten en tot rust te komen, hetzij bij een knetterende open haardvuur, bij het lezen van een boek of door te gaan wandelen in de vrije natuur. Wie van hengelen houdt is hier trouwens eveneens aan het goede adres. Op het eerste zicht lijkt het gastenhuis een oude boerderij, maar schijn bedriegt want eens binnen zie je een luxueus interieur, grote ruimtes en heel veel gevoel voor detail. Er werd geen poging gedaan om de spanten, die deel uitmaken van deze zeer ongewone ruimte, die wordt gedomineerd door een centrale open haard, te verbergen. De kamers hebben allemaal een wereldthema meegekregen, van het luxe appartement in Parijs tot bij de gezellige Delft kamer, of wat dacht u van Venetie, Marokko, Egypte, Afrika en Jade. Het appartement is een luxe kamer met uitzicht op het bos en over het meer met een open leefruimte, eetkamer, keuken en een braai (barbecue) patio. Bramasole heeft gebruik gemaakt van heel veel kleur en textuur om een eclectische mix van antiek en modern meubilair in harmonie te brengen. Teruggewonnen parketvloer werd opnieuw gebruikt als gevelbekleding. Dit gastenverblijf is deels een architectenbureau en dat merk je meteen ook aan de afwerking. Met heel veel gevoel voor detail werden alle kamers en ruimtes ingericht. Bij het meer is er een grote leefruimte voorzien waar een open haard staat en een televisie. Gasten kunnen hier een boek komen lezen uit de kleine bibliotheek of gewoon genieten van de omringende natuur. Er zijn bootjes ter beschikking van de gasten en er is een barbecue voorzien. Bramansole ligt een 15 km van Tzaneen waar tal van restaurants zijn terug te vinden. Magoebaskloof hotel en restaurant ligt aan de overzijde van het verblijf.
Opmerking: Kinderen +14 welkom. Tijdens het weekend minimum twee nachten. Lange weekends 3 nachten. Bramasole beschikt niet over een eigen restaurant. maar serveert wel ontbijt. Recht aan de overzijde ligt Magoebaskloof hotel en restaurant, al moet je hier geen culinaire hoogstandjes verwachten. Voor betere restaurants ben je aangewezen op Tzaneen.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadBosgebiedBerg(en) Natuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in