GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Cresta Thapama

3 96kamers/units
Botswana | North East | Francistown Botswaanse eigenaar/uitbater(s): Cresta Hotels
988.45 m | Lat:S 21° 10' 21" Long: E 27° 30' 45" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Cresta Thapama Hotel is gelegen in het centrum van Francistown en is zowel voor zakenlui als toeristen een ideale plek om even tot rust te komen na een lange reis doorheen Botswana. Met 96 kamers is het een van de grotere hotels in Francistown, maar veruit ook het beste wat je kan krijgen op het vlak van prijs/kwaliteit. Alle kamers hebben airconditioning, internet, telefoon, thee- en koffie-faciliteiten, kluisjes, satelliet televisie, minibar en een eigen ruime badkamer. Het hotel heeft tevens een eigen gym, squash terrein, zwembad en de Lenaka Bar. Het zwembad ligt in een prachtige tuin en gasten kunnen ook al eens een gokje wagen in een van de twee casino's. Er is voor de kinderen een kleine speeltuin voorzien en gasten kunnen gebruik maken van een shuttledienst van en naar de luchthaven.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juni 2024

Prijzen in Amerikaanse dollar, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Dollar/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Botswana te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

onze accommodatiesin Francistown (3)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in