GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Woodlands Stop Over

11kamers/units
Botswana | North East | Francistown Botswaanse eigenaar/uitbater(s): Anne en Mieke
1010.53 m | Lat:S 21° 4' 53" Long: E 27° 27' 50" check-in: 15:00 tot 17:00 / check-out: 09:00
Reserveer
Woodlands Stop Over bevindt zich langs Hunters Road en kijkt uit over de Tati rivier, 10 km ten noorden van Francistown en op weg naar Nata, Maun en Kasane via de A3 route. Het is een ideale tussenstop om de lange reis even te onderbreken voor het verkennen van noordelijke Botswana. Er is een groot kampeerterrein met de nodige voorzieningen. Verder zijn er sobere maar gezellige chalets. Er zijn gemeenschappelijke badkamerfaciliteiten. Ook is er de zogenaamde Woodlands Cottage en de River Rooms die beschikken over alle nodige faciliteiten. Gasten kunnen verkoeling vinden in het zwembad en er is tevens een kleine shop waar je diepvriesmaaltijden, barbecue pakketten, hout, ijs, drankjes en andere elementaire levensmiddelen kan krijgen. Ontbijtpakketten zijn op aanvraag beschikbaar. In de tuin kan je een grote verscheidenheid aan vogels observeren. Met wat geluk zie je ook koedoe, impala, bush buck, duiker, steenbok, jakhals en apen. Je kan ook wandelingen maken langsheen de oever van de rivier. De Selolwe Ruines, een nationaal monument, liggen op loopafstand van Woodlands Stop Over. Verwacht alvast geen luxe arrangement maar een ideale plek om even tot rust te komen en je reis verder te zetten doorheen Bostwana. Anne en Mieke zorgen er samen met hun personeel voor dat je verblijf een aangename herinnering wordt.
Opmerking: Enkel een voorschot van 50% bevestigt een reservatie. Inchecken na 17u enkel mogelijk indien dit vooraf besproken werd.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

ZwembadInternet toegangDraadloos netwerkParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorRookverbodThee en koffieKluisjeInternet

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadWildRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Botswana te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

vriendelijk management. zoals het moet. bij de grensovergang wat moeilijkheden wat we als souvenier mee hadden werd eerst als commercieel gezien?(ingang zuid Afrika) later liet de agent ons door (his head on the bloc)

Glenn en Elliott Fordham (08-10-2015)

onze accommodatiesin Francistown (3)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in