GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Limpopo River Lodge

10kamers/units
Botswana | Tuli block | Platjan Botswaanse eigenaar/uitbater(s): Judi Gounaris
652.46 m | Lat:S 22° 29' 57" Long: E 28° 46' 15" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
Limpopo River Lodge is gelegen aan de gelijknamige oevers van de Limpopo rivier, in het beroemde Tuli Block. Een perfecte gelegenheid om even te ontsnappen tijdens een weekend of tijdens je trektocht van en naar Botswana. De lodge ligt op slechts 12 kilometer van de vriendelijke en weinig gebruikte Platjan grenspost, handig want hierdoor verlies je ook niet al te veel tijd bij de douane. De lodge ligt ook ongeveer een vijf uur rijden van Gaborone en Johannesburg. Het land rondom de lodge is bezaaid met zogenaamde koppies, bedekt met de lokale Mopane bush en een verscheidenheid aan inheemse bomen. Er zijn meer dan 80 prachtige Baobab bomen op de boerderij terug te vinden. Dank zij de aanwezigheid van de rivier is het ook een belangrijke aantrekkingsplaats voor heel wat vogelsoorten. De accommodatie in de Lodge varieert van chalets tot rondavels, kamperen en een bush camp. Alle accommodatie ligt aan de rivier. Alle keukens zijn volledig uitgerust met kookgerei, servies en bestek en uiteraard een koelkast. Verwacht geen overdreven luxe, maar al bij al een charmante lodge waar het personeel steeds paraat staat. Maaltijden zijn niet verkrijgbaar, deze dient u zelf klaar te maken en proviand mee te nemen.
Er leven ook heel wat dieren op het domein, waaronder antilopen, olifant, luipaard, cheeta, nijlpaard, krokodil en een verscheidenheid aan andere soorten. Dit is een selfdrive game farm, en er zijn kaarten beschikbaar bij de lodge.
Opmerkingen: Kinderen tot 10 jaar aan 50%.

Reisafstanden:
Johannesburg - 510 km
Gaborone - 440 km
Selibe-Phikwe - 165 km
Palapye - 265 km
Francistown - 320 km
Er is geen benzine of benodigdheden te vinden op of in de buurt van de lodge. Dichtste benzinestation is in Alldays - ZA (70 km) of Selebi Phikwe - BOTSW (143 km) of Bobonong - BOTSW (99 km) afhankelijk van de gekozen route.

Kies je voor de Fully Inclusive optie bij de River Lodge, dan is dit inclusief alle maaltijden en 2 gamedrives (per overnachting).

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Open haardZwembadFaxCopyBraaiParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningRookverbodKluisje

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildBerg(en) Natuurreservaat Rivier of meer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Botswana te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Top "bush" gevoel. Olifanten 's nachts zeer dichtbij en apen. Sanitair ruim en proper.

Nico Waumans & Peggy Delfante (11-11-2019)

onze accommodatiesin Platjan (1)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in