GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Limpopo River Lodge

10kamers/units
Botswana | Tuli block | Platjan Botswaanse eigenaar/uitbater(s): Judi Gounaris
652.46 m | Lat:S 22° 29' 57" Long: E 28° 46' 15" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
Limpopo River Lodge is gelegen aan de gelijknamige oevers van de Limpopo rivier, in het beroemde Tuli Block. Een perfecte gelegenheid om even te ontsnappen tijdens een weekend of tijdens je trektocht van en naar Botswana. De lodge ligt op slechts 12 kilometer van de vriendelijke en weinig gebruikte Platjan grenspost, handig want hierdoor verlies je ook niet al te veel tijd bij de douane. De lodge ligt ook ongeveer een vijf uur rijden van Gaborone en Johannesburg. Het land rondom de lodge is bezaaid met zogenaamde koppies, bedekt met de lokale Mopane bush en een verscheidenheid aan inheemse bomen. Er zijn meer dan 80 prachtige Baobab bomen op de boerderij terug te vinden. Dank zij de aanwezigheid van de rivier is het ook een belangrijke aantrekkingsplaats voor heel wat vogelsoorten. De accommodatie in de Lodge varieert van chalets tot rondavels, kamperen en een bush camp. Alle accommodatie ligt aan de rivier. Alle keukens zijn volledig uitgerust met kookgerei, servies en bestek en uiteraard een koelkast. Verwacht geen overdreven luxe, maar al bij al een charmante lodge waar het personeel steeds paraat staat. Maaltijden zijn niet verkrijgbaar, deze dient u zelf klaar te maken en proviand mee te nemen.
Er leven ook heel wat dieren op het domein, waaronder antilopen, olifant, luipaard, cheeta, nijlpaard, krokodil en een verscheidenheid aan andere soorten. Dit is een selfdrive game farm, en er zijn kaarten beschikbaar bij de lodge.

Je kan hier enkel kiezen om ofwel self catering te nemen en dan moet je alle maaltijden zelf voorzien en klaarmaken en kan je met je eigen wagen op het domein rondrijden om het wild te zien (4x4 terrein) of je kan de fully inclusive formule nemen waarbij alle maaltijden en een game drive in de namiddag en eentje in de vroege ochtend van de volgende dag zijn inbegrepen. Maaltijden apart kunnen hier niet genuttigd of besteld worden.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juli 2024

Prijzen in Botswaanse Pula, per nacht, op basis van overnachting zonder ontbijt (RO), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerkingen:
- Kinderen tot 10 jaar aan kindertarief.
- De lodge beschikt over 2 chalets (telkens voor 2 personen) die een badkamer delen. Verder zijn er 4 rondavels (voor 2 personen elk) die elk over een eigen badkamer beschikken.
- Kies je voor de Fully Inclusive optie bij de River Lodge, dan is dit inclusief alle maaltijden en 2 gamedrives (per overnachting).

Reisafstanden:
Johannesburg - 510 km
Gaborone - 440 km
Selibe-Phikwe - 165 km
Palapye - 265 km
Francistown - 320 km
Er is geen benzine of benodigdheden te vinden op of in de buurt van de lodge. Dichtste benzinestation is in Alldays - ZA (70 km) of Selebi Phikwe - BOTSW (143 km) of Bobonong - BOTSW (99 km) afhankelijk van de gekozen route.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Botswaanse Pula/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Open haardZwembadFaxCopyBraaiParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningRookverbodKluisje

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildBerg(en) Natuurreservaat Rivier of meer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Botswana te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

de ligging SUBLIEM , om er te geraken HORROR. we hebben 9 uur! gereden o er te geraken, daar was gewoon geen weg, deze was dakar waardig, jammer, men moest aan de slagboom eerst nog eens 3 km op en nee om de sleutel gaan te halen, gelukkig waren we net voor de donker aan de lodge waar we warm onthaald werden en het vuur reeds brandde, ook dit is een plaats om te onthaasten, hier kan je echt de hele dag zitten en luisteren naar de stilte, langs de Afrikaanse kant is de weg beter, via Botswana binnenrijden is er gewoon geen zand, ondanks geven we hier ook 5 smileys

Kristel Rubens & Raoul Laeveren (10-10-2022)

onze accommodatiesin Platjan (1)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in