GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Bellevue Zanzibar

9kamers/units
Zanzibar | South East Coast | Paje Nederlandse eigenaar/uitbater(s): Melanie Steggink
10.52 m | Lat:S 6° 13' 30" Long: E 39° 31' 56" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Bellevue Gastenhuis is een zeer charmant verblijf vlak bij het strand en op amper 1 km ten noorden van Bwejuu, op de weg tussen Paje en Michamvi. Het strand ligt letterlijk op amper 50 meter van het gastenverblijf en daar het ook nog eens op een rots gelegen is, krijg je een mooi zicht op het parelwitte strand en de azuurblauwe Indische Oceaan. Vrijwel alle kamers hebben datzelfde zeezicht. Melanie en haar personeel doen er alvast alles aan om je verblijf in Bellevue zo aangenaam mogelijk te maken en ondersteunen ook graag de lokale gemeenschap door onder andere lokale safari's en uitstappen te organiseren. Het gastenhuis telt negen verschillende bungalows. Draadloos internet is beschikbaar tegen een schappelijke prijs. Alle kamers werden in de typische Swahili stijl opgetrokken en beschikken over een eigen badkamer. De kamers zijn ruim, fris ogend en met veel smaak ingericht. Ventilatoren zorgen voor de nodige koelte en muskietennetten houden insecten buiten. Zelfs de standaard kamers hebben zeezicht. Tal van activiteiten kunnen vanuit de lodge worden ondernomen, denk daarbij aan Kitesurfing, paddling, duiken en/of snorkelen, interactie met dolfijnen, Stone Town, Jozini en nog heel wat andere zaken. December 2014 kwam er ook een zwembad bij Bellevue Gastenhuis. Ook de keuken bij Bellevue is zeer gevarieerd en op zondag is er het traditionele Swahili dinner buffet en als het weer meezit volgt het kampvuur op het strand. Op woensdag is het barbecue dag en nadien zijn gasten welkom in de Kae Funk bar. Mocht Bellevue Gastenhuis u onbekend klinken, dan kent u misschien wel de Nederlandse top chef Herman den Blijker, hij gaf Bellevue een gezicht in zijn televisieshow 'Herrie in het hotel'. Prijs/kwaliteit zeker een aanrader!
Opmerking: Halfboard 20 US$/per persoon/dag. Transfer Stone Town/Airport 50 US$ per trip

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid ZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorRookverbodKluisje

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

StrandPlattelandNatuurreservaat Township
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zanzibar te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Sinds 1 juli 2015 geldt er in Zanzibar een zogenaamde Infrastructur Tax. Deze kost 1 US$/per persoon/nacht en zal door de meeste hoteliers ter plekke worden verrekend met de klant.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen