GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Nokana Safari Camp

4 8kamers/units
Zuid-Afrika | Kruger | Hoedspruit Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Sun Destinations
528.44 m | Lat:S 24° 16' 46" Long: E 30° 41' 36" check-in: 13:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
Nokana Safari Camp is gelegen in het rustige Blyde-Olifants natuurgebied. Het domein ligt op amper 30 minuten rijden van Hoedspruit en 45 minuten van Phalaborwa. Er zijn in het kamp 6 tenten onder canvas die opgesteld staan op een verhoogd houten dek vanwaar gasten kunnen genieten van een het fraai uitzicht. De tenten beschikken over een eigen badkamer met douche. Twee tenten zijn geschikt voor families met kinderen boven de zeven jaar. Er is een kamer met twee enkele bedden hiervoor voorzien. Er zijn ook twee stenen chalets die zowel met twee enkele bedden kan bekomen worden, als met een dubbel bed. Alle maaltijden bij Nokana worden met heel veel zorg en liefde bereidt en als het weer meezit zal er 's avonds in de boma worden afgesproken, bij het kampvuur voor een warme maaltijd. Een uitstekende selectie aan Zuid-Afrikaanse wijnen is beschikbaar. Het kamp is goed voor 27.000 hectare land, dat gedeeld wordt met andere concessiehouders. Elke namiddag en vroeg in de ochtend vinden de gamedrives onder begeleiding van een ervaren ranger in open jeep plaats. De bush walk of wandelsafari laat gasten kennis maken met vooral planten en bomen en de occasionele zebra of andere diersoorten.
Opmerking: Kinderen +7 welkom aan volwassen tarief. Tarieven op basis van overnachting, alle maaltijden, twee gamedrives en voetsafari. Picknick en niet alcoholische drankjes tijdens activiteiten, thee en koffie.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid WasserijBibliotheekZwembadInternet toegangFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardroger

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in